PametnoKladjenje
Analize
Gosti bez pola tima, kvota na domaćina 2,30!

Jedna utakmica se izdvaja danas, to je sigurno Austrija Luštenau protiv Vakera, gde gosti dolaze praktično bez pola tima. Austria Lustenau v Wacker Innsbruck Austria Lustenau: Wießmeier (27/15 m, top scorer), Roller (1/0 m) Wacker Innsbruck: Pichlmann (29/19 f, top…

Jedna utakmica se izdvaja danas, to je sigurno Austrija Luštenau protiv Vakera, gde gosti dolaze praktično bez pola tima.

Austria Lustenau v Wacker Innsbruck

Austria Lustenau: Wießmeier (27/15 m, top scorer), Roller (1/0 m)

Wacker Innsbruck: Pichlmann (29/19 f, top scorer), Lercher (28/1 d), Säumel (24/1 m) (all suspended), Micic (11/1 m), Hauser (19/2 m) (both doubtful), Pirkl (1/0 m), Grünwald (23/0 first goalkeeper)

Ono što se da primetiti, to je da i domaćinu fali najbolji strelac, kao i da oba tima nemaju preterani motiv za pobedu. Opet, domaćinu će biti mnogo lakše, gostima takođe fali najbolji strelac, prvi golman i još tri ključna igrača.

Najviše zbog motiva, trebalo bi biti obazriv, ali kvota je dosta dobra i vredna rizika. Čak 2,30 na pobedu domaćina i 1,70 na Draw No Bet. Mi ćemo se odlučiti za Draw No Bet 1, jer nas malo plaši nedostatak motivacije, ali verujemo da će presuditi nedostatak igrača.

 

 

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *