PametnoKladjenje
Analize
Gosti bez 4 suspendovana igrača!

Bitne informacije vezane za meč u turskoj drugoj ligi koji igraju Jeni Malatija i Boluspor u 17h. Oba tima nemaju neku preteranu potrebu za pobedom, što samo po sebi favorizuje domaćina jer u tim situacijama obično gosti putuju nezainteresovani i…

Bitne informacije vezane za meč u turskoj drugoj ligi koji igraju Jeni Malatija i Boluspor u 17h. Oba tima nemaju neku preteranu potrebu za pobedom, što samo po sebi favorizuje domaćina jer u tim situacijama obično gosti putuju nezainteresovani i sa mlađim timom.

Činjenica koja ide na ruku domaćinu je da su gosti bez čak 4 suspendovana igrača: Soner Şahin (26/0 Prvi golman), Adem Alkaşi (27/0 d), Alican Karadağ (28/3 m), Yusuf Gültekin (26/0 f)(svi suspendovani) i povređenog Cengiz Meraş (22/0 d), dok domaćinu fali smo najbolji strelac Bašaran (24/7). Ova dva tima su se sastala samo jednom i tada je Boluspor pobedio sa 3-1. Danas je kvota na domaćina dosta dobra i vredna rizika, čak 2,20. Stanje na tabeli govori da je Jeni nešto bolji, mada ne preterano, ali sve ostale činjenice im danas idu u prilog. Viner isto ne plaća ništa lošije, oko 1,60 i nije loš za kombinovanje u dablu.

Related Posts

1 Comment

  1. MarkoFaca

    Sreća pa su gosti bez 4 igrača, inače bi vodili 0:4 na poluvremenu 😀

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *