PametnoKladjenje
Analize
Analiza u Irskoj – Gosti bez 11 igrača!

Deri Siti danas dočekuje Harpse, a Harpsima baš i neće biti lako. Pored toga što je Deri u odličnoj formi, a Harpsi baš i nisu, gosti večeras na ovo gostovanje putuju praktično bez pola tima. Harpsi neće moći da računaju…

Deri Siti danas dočekuje Harpse, a Harpsima baš i neće biti lako. Pored toga što je Deri u odličnoj formi, a Harpsi baš i nisu, gosti večeras na ovo gostovanje putuju praktično bez pola tima.

Harpsi neće moći da računaju na MekNaltija, MekHjua, Henlona, Maloja, Majlija, Reftera, Foja, Krosana, Kouvena i Harkina, a od svih njih, čak šestorica su ove sezone odigrali po 10 ili 11 mečeva, što znači da su ključni igrači. Deriju fali samo Monagan.

Sad, kvota na Deri nije baš velika, razmišljali smo o hendikepu ali ne znamo koliko će se truditi domaćin da napravi veliku razliku jer ipak ima dosta tešku utakmicu za samo tri dana (gostovanje). Sa druge strane nije ni loša, naročito za prelaz. U međusobnim susretima, Deri je imao mnogo više uspeha nego Harpsi, od tridesetak susreta u svoju korist su rešili 21, a ne vidimo zašto bi večeras bilo drugačije.

Deri ove sezone kod kuće igra 4-0-1, što je odlično, a pritom u proseku postižu dva gola po utakmici.

Cenimo da će Deri igrati pošteno, pod prismotrom su saveza zbog mutljavine sa ugovorima igrača. Naime, 2009. godine Deri je izbačen iz prve lige jer je imao sekundarne, tj. paralelne i nezvanične ugovore sa igračima da bi izbegavali plaćanje poreza i slično. Deri je sada takođe u vlasništvu navijača tako će i večeras njihov maleni stadion od 7700 mesta (2900 sedećih) sigurno biti pun. Nadimak im je Bombonice, a videćemo da li će večeras biti slatko gledati ih na terenu.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *