PametnoKladjenje
Flash vesti
Volendam u problemu, Bolonja razoružana

Ovaj vikend će ostati upisan crvenim slovima, mnogo favorita je izneverilo, čak je i Oktopod bio u minusu. Posle održanog sastanka juče, svi u redakciji smo dogovorili neke ciljeve, kao i višestruko poboljšanje sajta. Uskoro očekujemo novu aplikaciju (danas/sutra) koja…

Ovaj vikend će ostati upisan crvenim slovima, mnogo favorita je izneverilo, čak je i Oktopod bio u minusu. Posle održanog sastanka juče, svi u redakciji smo dogovorili neke ciljeve, kao i višestruko poboljšanje sajta. Uskoro očekujemo novu aplikaciju (danas/sutra) koja će biti user friendly i radiće mnogo bolje, kao i novi server. Takođe, radiće i na iOS-u i Windows-u i biće moguće preuzimanje sa našeg sajta. Takođe, na sajtu će biti mnogo veći broj kvalitetnih informacija iz svih sportova, ne samo fudbalske analize. Ovakvi vikendi će se uvek dešavati, nekada se ne može pobeći od toga, da se potrefi da gotovo svi favoriti razočaraju protiv poslednjeplasiranih ekipa.

Volendam danas gostuje Orlovima i biće dosta oslabljen. Schouten (31/6 f) i Mertens (28/2 m) su suspendovani, dok su Tuyp (23/7 f, drugi strelac), El Hamdi (27/1 f), Lo Fo Sang (16/0 d), Kwakman(13/4 d) i Van Son (8/1 f) povređeni. Za Orlove je i dalje upitan najbolji strelac De Kogel (31/20), a pored njega im fale samo dva igrača koja su već dugo povređena. Orlovi sigurno žarko žele pobedu da bi osigurali svoje mesto u polufinalu plej-ofa i danas im je odlična prilika za to. Ipak, dosta zavisi od toga da li će De Kogel istrčati na teren ili ne, tako da predlažemo da se sačekaju sastavi ekipa, pa onda odigra jer ovo i nije baš sigurna utakmica.

U Italiji, zahuktala Roma dočekuje Bolonju, koja je u velikim problemima večeras. Faliće im dva najbolja strelca – Đakerini (22/6m) i bivši špic Rome Destro koji je ove sezone najbolji strelac Bolonje (27/8). Pored njih, faliće im i Morleo i Taider (25/0), kao i Munie (26/4). Roma nema velikih problema i faliće im samo Naingolan. Kao što se vidi, Bolonja je totalno razoružana i biće im jako teško da postignu pogodak.

Related Posts