PametnoKladjenje
Prognoze
Getafe – Malaga

Ovaj predlog se uglavnom zasniva na odličnoj odbrani Malage, gde verujemo da će uspeti da sačuvaju svoju mrežu. Jako dobra kvota na goste koji moraju nekad i da prorade koja plaća tri puta više od uloženog nije loša za probati.

Getafe – Malaga
 • Prva utakmica Španske lige, petak… Malaga igra protiv Getafe i ne samo da traži svoju prvu pobedu u ligi nego traži i da postigne prvi gol.

  Da sad nisu uspeli dapostignu pogodak na tri meča, ali zahvaljujući dobroj odbrani, primili su samo 1 gol (od Barselone), su uspeli i da uzmu neke bodove.

  Pored Barselone o dkojih su i primili jedini gol, igrali su sa Seviljom 0:0, kao i sa Eibrom. Sa druge strane Getafe je postigao dva gola ali je zato izgubio sve tri utakmice primivši 6 golova. Tako da se može reći da Getafe ima ozbiljnih problema sa odbranom. 

  Prošle sezone Malaga je izgubila na ovom stadionu sa 1:0, ali su kod kuće pobedili sa 3:2. Malaga je svakako sposobna ekipa što se videlo i prošle godine protiv Valesnije i Barselone kada su poveli sa 1:0. Kad budu počeli da postižu golove bodovi će sami početi da dolaze, pošto im je odbrana se za sad pokazala jako dobro.

PK Prognozira
 • Ovaj predlog se uglavnom zasniva na odličnoj odbrani Malage, gde verujemo da će uspeti da sačuvaju svoju mrežu. Jako dobra kvota na goste koji moraju nekad i da prorade koja plaća tri puta više od uloženog nije loša za probati.

  Najverovatnije je da i na ovoj utakmici neće biti mnogo golova, sa odličnom odbranom Malage i lošim napadaom ne vidimo kako ovde može da padne više od 2, eventualno 3 gola.

[yop_poll id=”6″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *