PametnoKladjenje
Blog
Fudbal je više od sporta

Pošto nas evidentno čeka težak vikend, barem što se izbora parova tiče, rešili smo da naša prva vest od ranog jutra ne bude predlog, već da vas upoznamo sa onim šta vas očekuje. Kao što je fudbal mnogo više od…

Pošto nas evidentno čeka težak vikend, barem što se izbora parova tiče, rešili smo da naša prva vest od ranog jutra ne bude predlog, već da vas upoznamo sa onim šta vas očekuje. Kao što je fudbal mnogo više od same igre, od samog sporta, tako će i ovaj portal biti više od portala sa savetima za klađenje. Mi nismo bezgrešni, niko nije, ali ćemo se uvek truditi da imate što više informacija i što kvalitetnije predloge.

Takođe, trudićemo se i da vam redovno obezbeđujemo aktuelne informacije, kao i da vam približimo fudbal kao igru. Opisivaćemo strategije, otkrivati nove, juriti infomacije u “poslednji čas”.

Zato, ne propustite da uvek pogledate i sekciju vesti, kao i sve ostale sekcije. Ovaj portal će vremenom rasti i usavršavati se, a među prvim stvarima koje su u planu su organizovanje on-line takmičenja, kao i predlozi posetilaca.

Mi smo uvek otvoreni za vaše predloge, sa pažnjom ćemo pročitati sve što pošaljete na office@pametnokladjenje.com.

Ali, da se razumemo, tj. citiramo Miu Ham, možda i najslavniju američku fudbalerku: “Ako neko kaže da mu pobeda nije bitna – on nikada nije ni pobedio”.

U fudbalu, naročito danas, u pitanju je nezamisliva suma novca. Pri tom se ne misli samo na plate igrača i transfere, već i na kompletnu mašineriju koja živi od toga, naročito za vreme organizovanja velikih turnira ili utakmica. Pa čak i video igre. Tu je i ona loša strana, jer svi znamo da nameštene utakmice postoje. Gde ima toliko novca, kao u kladionicama, moralo je vremenom doći i do toga. Naravno, uvek su najsumnjivije one utakmice koje su u nižim ligama, a na kojima se “nalazi” mnogo novca, naročito na on-line kladionicama. Mi ćemo pratiti sve svetske trendove, i ukoliko primetimo takve “anomalije”, bićete prvi koji će saznati.

Kao što je svojevremeno izjavio veliki Ser Bobi Robson 1990. posle utakmice protiv Kameruna kada su se provukli na svetskom kupu: “Nismo ih potcenili. Samo su bili mnogo bolji nego što smo mislili”.

To se nama neće desiti. Želimo vam sve najbolje ovog  vikenda i ne zaboravite da redovno pratite nov sadržaj na sajtu.

Dobrodošli na portal za pametno klađenje. Svakog dana ćemo  vam pomagati kvalitetim predlozima, proverenim informacijama i najbitnijim vestima iz sveta sporta.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *