PametnoKladjenje
Prognoze
Freiburg – Arminia Bielefeld

Naše mišljenje je da će se na ovom meču igrati viktorije i da će dosta solidna odbrana Arminia Bielefeld morati da popusti u nekom trenutku. Tako da je jedinica ovde više nego izvesna.

Freiburg
 • Freiburg je prošlo kolo zabeležio i treću pobedu u nizu, pobedivši Kajzerslautern sa 0:2 u gostima. Njihova forma je na zavidnom nivou, i trenutno su najozbiljniji konkurent za vraćanje u Bundesligu.

  Freiburg je pobedio na 5 od 6 mečeva u ligi i načina na koji igraju je izuzetno atraktivan. Ubedljivo su postigli najviše golova, čak 16 golova su dali na 6 mečeva, skoro tri gola po meču.

  Naravno pored ovoliko postignutih golova, logično je da imaju i najboljeg strelca Bundeslige 2 u svojim redovima. Napadač Freiburg-a Nils Petersen je postigao 6 golova, a igrač sredine terena Vicenzo Grifo je postigao 3 gola.

  Interesantna činjenica je da Freiburg nije izgubio na poslednjih 30 utakmica Bundeslige 2 kad je vodio 1:0, poslednji put se to desilo davne 2007/2008 kada su poraženi od Paderborna.

Arminia Bielefeld
 • Novopečeni član Bundeslige 2 nije loše počeo novu sezonu sa samo jednim porazom, ali i četiri nerešena susreta. Jedinu pobedu su imali pre par nedelja protiv Paderborna i to u gostima kada su ih pobedili sa 1:2.

  Interesantno je da je na 3 od 6 utakmica ove sezone Arminia Bielefeld igrala bez golova. Samim tim jasno je da tim nema baš najbolji napad pošto u 4 od 6 mečeva nisu uspeli da postignu gol, ali sa druge strane odbrana im je dosta dobra sa primljenih samo 5 golova.

  Prošlog vikenda Arminia Bielefeld je igrala bez golova protiv Heidenheim kod kuće sa izuzetno izraženim defanzivnim stilom.

 

PK Prognozira
 • Freiburg je jako dobar ove sezone, sa izraženim pobedničkim mentalitetom i njihov napadač je u sjajnoj formi kao i već spomenuti igrač sredine terena. Sa druge strane Arminia Bielefeld igra zatvoren fudbal sa ciljem da sačuva svoju mrežu.

  Naše mišljenje je da će se na ovom meču igrati viktorije i da će dosta solidna odbrana Arminia Bielefeld morati da popusti u nekom trenutku. Tako da je jedinica ovde više nego izvesna.

[yop_poll id=”5″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *