PametnoKladjenje
Analize
Francuzi se izvukli, danas norvežani donose profit [Video]

Odlično su odigrale komšije sinoć protiv domaćina prvenstva, ali nažalost nisu mogli da postignu gol. Nisu znali. Dve fantastične šanse, malo je reći stopostotne, nisu iskorišćene i Paje je to kaznio predivnim golom u 89. minutu. Danas nas čeka 3…

Odlično su odigrale komšije sinoć protiv domaćina prvenstva, ali nažalost nisu mogli da postignu gol. Nisu znali. Dve fantastične šanse, malo je reći stopostotne, nisu iskorišćene i Paje je to kaznio predivnim golom u 89. minutu.

Danas nas čeka 3 duela:

Albanija v Švajcarska – Praktično dve Albanije jedna protiv druge. Šteta što se ovaj meč ne igra polednji u grupi jer bi sigurno dobio tim kojem bi više trebali bodovi. Svako predviđanje je nezahvalno, ali 0-0 se čini kao fini, bratski i prijateljski rezultat koji oboma neće ugroziti dalji tok takmičenja.

Vels v Slovačka – Opet dosta težak meč za prognozu. Vels ima Bejla i Remzija, ali Slovačka ima dobar tim. Bili su jako dobri u kvalifikacijama, izgubili samo od Španije 2-0, Nemec, Hamšik, Vajs, Kucka, Mak, Škrtel nikako nisu naivan tim, a realno su bolji tim od Velsa. Ne verujemo u pobedu Velsa. Ili rizikovati pobedu Slovačke, ili Draw No Bet na Slovake. Velšani ovo mogu da dobiju samo uz mnogo sreće.

Engleska v Rusija – Poslastica za kraj. Rusi su bili odlični u kvalifikacijama, ali u poslednjim prijateljskim su katastrofalni. Englezi savršeni u kvalifikacijama. Mnogo se očekuje od njih, a kako će podneti pritisak videćemo večeras. Dosta mladih igrača, željnih dokazivanja i igranja na najvećoj sceni. Rusi uvek ostavljaju neki “smor” osećaj kada god gledate njihove utakmice. Prosto…ne igraju fudbal, utakmice dosadne…želimo da Englezi dobiju, a oni ispradnu. Zato je ovo malo navijački…Engleska 1. Mada samo iz zabave, ovo nije utakmica gde bi se trebalo kockati.

Ono što ne bi trebalo igrati iz zabave, to je utakmica u Norveškoj. Norveška 3. Divizija, Grupa 10 – 16:00h –

TILLERBYEN VS. NAMSOS

.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *