PametnoKladjenje
Flash vesti
Frajburg bez dželata

Danas prosto nema dovoljno materijala za predlog softvera, Mare je i dalje vrlo zamišljen čak i za Martingale. Pročitali smo vaše sugestije, sa nekima se slažemo, a sa nekima ne. Činjenica je da bi nedelja bila ok da radimo, pa…

Danas prosto nema dovoljno materijala za predlog softvera, Mare je i dalje vrlo zamišljen čak i za Martingale. Pročitali smo vaše sugestije, sa nekima se slažemo, a sa nekima ne. Činjenica je da bi nedelja bila ok da radimo, pa ćemo se potruditi da nađemo neki način. Druga stvar su predlozi, mi znamo da biste ih vi hteli uvek više, ali tu morate sami da odlučite. Nama nije problem da mi svakog dana stavimo dvadesetak nesigurnih utakmica i otprilike prognoziramo ishode. Tokom vikenda smo dobijali poruke tipa “dajte mi kvotu 30, samo da odigram tiket”.

Do sada ste već shvatili kako bi trebalo da se igra, mi to ponavljamo stalno, a statistika softvera je neumoljiva. Maretova Mertingale strategija isto tako. O Optimusu da i ne pričamo…

Shodno tome, ni Mare, ni Oktopod, ni Optimius danas neće igrati ništa, prosto nema šta. Njima je jedino konstantan profit bitan, a kako stvari za sada stoje, danas će pauzirati.

Što se nekih predloga tiče, od utakmica koje bi vam danas bile interesante, dovoljno sigurnih nema, ali izglednih svakako ima.

Prva je utakmica Grčkog prvenstva:

Lamia A. Asteras

Lamia je prilično sigurna na tabeli, ali mi nismo sigurni u njihov motiv jer im utakmica praktično ne znači ništa. Činjenica je da gosti dolaze bez dosta igrača Giakoumis (10/0 g, doubtful), Samouilidis (12/0 m, SUSP), Amarantidis (21/0 d, SUSP), Topouzis (21/0 f, SUSP), Karantasiadis (6/0 d) od kojih su, kao što vidite, čak trojica suspendovani.

Lamia nema problema sa izostancima, a gostima ipak malo gori pod nogama i zato ne možemo da nazovemo ovu utakmicu sigurnom.

Druga utakmica je iz rumunskog prvenstva, gde se sastaju Kluž i Petrolul, gde je Kluž opravdano favorit. Petrolul je apsolutni autsajder u svakom smislu, neke preterane potrebe za bodovima i nemaju, dok Klužu užasno trebaju. Opet, ovo je rumunsko prvenstvo koje baš i ne volimo preterano, ali prilično je izvesno da će Kluž ovu utakmicu dobiti.

Kluž će igrati bez Mureşana (22/0 m, suspended) i Guima (4/1 f) dok je Petrolul kompletan.

Treća utakmica je u Nemačkoj, a sigurni smo da će svima vama upasti u oči. Frajburg dočekuje Karlsrue i opravdano je favorit. Frajburg je u fantastičnoj seriji, pobedili su na čak šest mečeva od prethodnih sedam. Međutim, zašto ova utakmica nije toliko sigurna? Razlog je jednostavan – Najderlehner. Najderlehner je novo pojačanje Frajburga i može se komotno reći da za ovu seriju mogu da zahvale njemu. On je bio strelac u skoro svakom od tih mečeva, postizao po jedan gol, uglavnom prvi (koji je i najteži) ili odlučujući. Odigrao je poslednjih 7 mečeva za Frajburg i postigao 5 golova. A on je danas suspendovan. Frajburg bi svakako morao i danas da ide na pobedu, užasno im treba, ali će im sigurno biti mnogo teže. Ostali izostanci:

Frajburg: Niederlechner (7/5 f, SUSPEDOVAN), Kübler (0/0 d), Torrejon (13/1 d), Schuster (8/1 m), Hufnagel (17/1 m)

Karlsrue: Torres (23/4 m, drugi strelac), Kempe (16/0 d), Sallahi (12/1 d, neizvestan), Gordon (5/1 d), Stritzel (0/0 g).

Trenutno se analizira NBA, a verujemo da će i Jovan poslati neki tip za večerašnje najelitnije takmičenje u košarci.

 

Related Posts