PametnoKladjenje
Prognoze
Forest Grin za promociju

Forest Grin danas dočekuje Alderšot u meču koji im užasno znači za promociju u viši rang. Forestu je suspendovan odličan srednjak Karter (28/6), dok je golman Maksted povređen. Alderšot je u malo težoj situaciji, čak tri ključna igrača su pozvana u…

Forest Grin danas dočekuje Alderšot u meču koji im užasno znači za promociju u viši rang. Forestu je suspendovan odličan srednjak Karter (28/6), dok je golman Maksted povređen. Alderšot je u malo težoj situaciji, čak tri ključna igrača su pozvana u nacionalnu selekciju, a to su Damon Lathrope (21/1 m), Joe Oastler (12/0 d), Rhys Browne (32/4 m).

Domaćin bi to trebalo da iskoristi iako je bez odličnog igrača i zabeleži neophodna tri boda za promociju.

Vikomb danas ne bi trebalo da izgubi od Mensfilda koji dolazi bez dva ključna igrača, Lambe (32/3) je pozvan u nacionalnu selekciju, dok je drugi strelac ekipe Jusuf (23/5) suspendovan. Za Vikomb neće nastupiti Deni Rou zbog povrede, a neće moći ni Bin (24/0) zbog suspenzije. Kvota na viner je 1,60, tako da u kombinaciji sa Forest Grinom čini fin dabl sa ukupnom kvotom 2,4.

Kao što vidite, oba domaćina su bez odličnih srednjaka, tako da to malo unosi nemir, ali utešno je što su gosti dosta lošiji timovi i imaju većih problema nego domaćini, a bodovi su im neophodni.

Related Posts