PametnoKladjenje
Prognoze
Farska ostrva vs Severna Irska

PK misli da Severna Irska igra dosta tvrd fudbal, što pokazuje i da na njihovim utakmicama pada jako malo golova. Ova utakmica je jako bitna za Severnu Irsku, tako da verujemo da se neće zaletati. Na ovoj utakmici se očekuje…

Farska ostrva vs Severna Irska
 • Grupa F – interesantna kao i grupa D čiji smo meč već analizirali, Georgi vs Scotland.

  Farska ostrva, kao po običaju ne uspevaju da se uključe u borbu za plasman na prventva. Tako je i ove godine, Farska ostrva sa 6 bodova i 4-tim mestom mogu samo da pokušaju da nekome pomrse račune. Msilim da je nekima ozbiljno pomrsila račune Grcima, tako što ih je dva puta pobedila, kod kuće i u gostima. Verovatno je većina vas i pala na ovim mečevima.

  Farska ostrva nisu kao što su nekad bila, topovsko djule, dosta su popravili svoju igru. Prvenstveno odbranu, što pokazuje i informacija da su na 6 mečeva primili samo 8 golova, a dali 4. Mogućnost da se nadju u baražu za najboljeplasirane trećeplasirane ekipe su teoretske. Svakako Farska ostrva će igrati fudbal i želeće da se nadigravaju sa Severnom Irskom.

  Sa druge strane Severna Irska je drugoplasirana ekipa sa bodom zaostatka od prvoplasiranih Rumuna koji još uvek ne znaju za poraz u ovim kvalifikacijama.

  U dosadašnjih 6 odigranih mečeva Severna irska je pobedila 4 uz jedan poraz i jednu nerešenu. U poslednjih 5 mečeva samo je jedna utakmica završena sa 3 gola, dok su ostale bile od 0-2. Svakako Severna Irska ne može da igra lepršav fudbal, igraju na snagu i jaku odbranu, pa ako se otvori neka šansa za gol pokušaće da je iskoriste.

  Severna Irska će pokušati da iskoristi priliku, pošto još jedan meč ove grupe je Mađarska vs Rumunija, još dva konkurenta za prolazak na EURO 2016.

  Forma Farskih ostrva u dosadašnjim utakmicama:

  13.06.15 EUR Faroe Islands Greece 2 : 1
  29.03.15 EUR Romania Faroe Islands 1 : 0
  14.11.14 EUR Greece Faroe Islands 0 : 1
  14.10.14 EUR Faroe Islands Hungary 0 : 1
  11.10.14 EUR Northern Ireland Faroe Islands 2 : 0

  Forma Scotland-a u dosadašnjim utakmicama:

  13.06.15 EUR Northern Ireland Romania 0 : 0
  31.05.15 FRI Northern Ireland Qatar 1 : 1
  29.03.15 EUR Northern Ireland Finland 2 : 1
  25.03.15 FRI Scotland Northern Ireland 1 : 0
  14.11.14 EUR Romania Northern Ireland 2 : 0

  PK misli da Severna Irska igra dosta tvrd fudbal, što pokazuje i da na njihovim utakmicama pada jako malo golova. Ova utakmica je jako bitna za Severnu Irsku, tako da verujemo da se neće zaletati. Na ovoj utakmici se očekuje malo golova uz mogućnost da Severna Irska odnese i sva tri boda. Svakako može se očekivati teška utakmica!

  Za hrabrije možda treba pokušati sa igrom da gost pobedi bez primljenog gola.

  Slično kao u meču Cyprus – Wales.

  I meču Georgi – Scotland.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *