PametnoKladjenje
Flash vesti
Fantastičan dan juče, odlične analize, tipovi, nastavljamo i danas!

Juče je sve bilo skoro savršeno, odlične analize, tipovi, odlične kvote i odličan profit. Adelaide je ranim jutrom započeo odličan dan i fantastičnom pobedom od 4-1 napunio banke za večernja izdanja. Generalno, dosta dobrih analiza od prekjuče, posle Adelaidea i…

Juče je sve bilo skoro savršeno, odlične analize, tipovi, odlične kvote i odličan profit. Adelaide je ranim jutrom započeo odličan dan i fantastičnom pobedom od 4-1 napunio banke za večernja izdanja.

Generalno, dosta dobrih analiza od prekjuče, posle Adelaidea i Hetafea, gde smo predvideli odličnu pobedu gostiju za kvotu 6,80, nastavili smo juče sa Nicom koja je opravdala očekivanja i sa odličnim tipom na Almir u Holandiji dva, gde je dupla šansa bila neverovatnih 3,80!!!

Augsburg II i Leh nisu odigrali meč 3 za 3. Bilo je nerešeno do 60. minuta ali Augsburg je na kraju ipak dobio utakmicu. Ali dobro, i kvota je bila fenomenalna, vredelo je pokušati, kao i Almir.

Savršeni H2H isti kao i odlične analize, tipovi

Savršeni H2H skor je i ovog puta opravdao očekivanja, Flora je dobila sa prelazom bez muke, iako je kvota na Floru bila mala, svaki meč iz rubrike SavršeniH2H je dolazio još na poluvremenu, a prelaz već dobro plaća.

Danas nas čeka mnogo utakmica, dosta analiza, mi smo se već bacili na posao. Biće i dosta trivia, tako da…budite uz nas. Biće užasno interesantna utakmica između Liverpula i Njukastla, Liverpul je desetkovan povredama, kao i Stouk. Siti verovatno neće imati težak posao, mada ih čeka gust raspored, ali zato će Njukastl igrati na sve ili ništa protiv Klopove mašine za postizanje golova. Liverpulu su apsolutno svi napadači sem Staridža povređeni, a u Engleskoj se već raširila vest da je Njukastl stopirao prodaju ulaznica za poslednje kolo kada igraju protiv Totenhema jer su navijači Pevaca kupovali karte za tribinu domaćih, samo da bi ih bilo što više. To će svakako biti utakmica koja će odlučivati o sudbini mnogih, poslednje kolo, jednom timu će od te utakmice verovatno zavisiti titula, a drugom…potputni krah ukoliko ispadne iz lige.

Naravno, ne propustite da skinete obe naše aplikacije:

Najnoviju – Betting Facts -> https://play.google.com/store/apps/details?id=mg.bettingtips.com

I naravno The Punter -> https://play.google.com/store/apps/details?id=com.markogrujic.thepunter

OBE SU NEOPHODNE JER IMA DOSTA RAZLIČITIH INFORMACIJA!

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *