PametnoKladjenje
Analize
Belgija tip dana!

Posle odličnog pregleda juče, da pogledamo šta nas čeka danas! Belgija v Irska Prilično nerealna kvota na Belgiju. Iskreno, mi smo svi uz Belgijance jer prosto nije realno da na jednu Belgiju, iako nisu imali sreće sa Italijanima, kvota bude…

Posle odličnog pregleda juče, da pogledamo šta nas čeka danas!

Belgija v Irska

Prilično nerealna kvota na Belgiju. Iskreno, mi smo svi uz Belgijance jer prosto nije realno da na jednu Belgiju, iako nisu imali sreće sa Italijanima, kvota bude 1,90.

Nećemo trošiti previše reči ovde. Belgija, za 1,90 – OBAVEZNO ODIGRATI, da nisu izgubili od Italijana – realna kvota bi bila oko 1.4-1,45.

Island v Mađarska

Mađari su imali mnogo sreće protiv Austrije. Umesto da u prvih pet minuta utakmice gube 2-0, oni su na kraju dobili 0-2 sa igračem više. Odigrali su utakmicu života, koliko su oni bili dobri, Austrijanci su bili loši. To ne može da im se desi dva puta. Opet, ne bismo previše prognozirali u ovom meču, kada je već tu Belgija, nema potrebe.

Portugal v Austrija

Oba tima će ići na pobedu, Austrijanci ni ne znaju drugačije, pa ni Portugalci. Očekujemo golove, možda ne baš kao juče u utakmici Hrvatske. Rekli bismo da je možda pobeda Portugala sigurnija od golova…ali…neće Austrijanci dva puta odigrati katastrofalno. A Ronaldo deluje previše umoran i ne baš previše zainteresovan za ovo takmičenje.

 

U svakom slučaju, utakmica dana je definitivno kec na Belgiju, za fantastičnu kvotu od 1.90.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *