PametnoKladjenje
Blog
Euro 2016 pun iznenadjenja

Jučerašnji dan za razliku od prethodnih dana, nije prošao kako smo zamislili. Reprezentacije koje se morale da pobede i iskoriste direktne okršaje tri najboljeplasirane ekipe iz svake grupe, su pokazale da ipak nisu spremne za velike izazove.

Jučerašnji dan za razliku od prethodnih dana, nije prošao kako smo zamislili.

Prethodne prognoze: Analiza brazilske lige, Belgija – Bosna i Hercegovina, Kipar – Vels, Internacional – Vasco Da Gama

Reprezentacije koje se morale da pobede i iskoriste direktne okršaje tri najboljeplasirane ekipe iz svake grupe, su pokazale da ipak nisu spremne za velike izazove.

Škotska koja se propisno izbrukala protiv Georgie, umesto da pobedi i iskoristi to što smo i najavili da će Nemačka pobediti Poljake na smo terenu i tako se izjednači sa Poljacima na drugoj poziciji, ne samo da nije pobedila nego je i izgubila. Može se reći potpuno zasluženo, ko je gledao utakmicu video je da su Škoti bili potpuno ne zaniteresovani na ovom meču, bezidejni i bez želje da se nešto promeni. Tek pred kraj meča su malo zapeli ali to nije bilo dovoljno ni za nerešen rezultat, a kamoli za preokret. Zbog ovog velikog ne uspeha Škotska se sad nalazi na četvrtoj poziciji.

Severna Irska je sa druge strane odigrala veoma korektan meč, pokazala je želju i volju da pobedi u ovom duelu i preuzme prvo mesto na tabeli, nakon što su Rumuni još jednom pokazali da su trenutno ne pobedivi u grupi, tako što su odigrali 0:0 sa Mađarima. Severna Irska je u drugom poluvremenu iskoristila brojčanu prednost i postigla još dva gola za laganu pobedu u gostima od 1:3 i tako se sve više približila plasmanu na Euro 2016.

Danska, hmmm Danska je prvo poluvreme odigrala kao da ispituje snagu protivnika, kao da su se tek upoznavali sa reprezentacijom Albanije. Znalo se da će reprezentacija Albanije odigrati izuzetno čvrstu utakmicu sa akcentom da sačuvaju svoju mreži i da iz eventualnih kontranapada postignu gol, što je i moglo da se desi pred kraj utakmice ali je golma Danske reprezentacije dobro reagovao. Danska je u drugom poluvremenu zaigrala ofanzivnije i imala je nekoliko prilika, ali su odbrambeni igrači Albanije još jednom pokazali koliko požrtvovano igraju za svoju reprezentaciju i uspeli su da sačuvaju svoju mrežu.

Zbog ovog meča izazov meseca je još jednom pao u vodu, pa se mi i dalje pitamo da li je to zabluda ili Sveti gral. Dva puta smo počinjali izazov meseca i oba puta smo pali posle samo par odigranih kola.

 

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *