PametnoKladjenje
Analize
Gosti bez celog tima, čeka ih 4 utakmice za 6 dana!

Gosti bez celog tima, čeka ih 4 utakmice za 6 dana!

Boka Juniors večeras gostuje Estudijantesu, a trener Boke je već najavio da ide sa drugim timom. Mi mu apsolutno verujemo, iz 3 dobra razloga:

  1. Boka nema šta da traži u ligi. Mora da se okrene Kupu i Kupu Libertadores
  2. Estudijantes se bori za drugo mesto u ligi
  3. Boka u sledećih šest dana ima strašan raspored, čak 4 utakmice! Prva je odmah sutra u kupu, dok je druga kroz tri dana u Kopa Libertadores, koja im je i najbitnija.

Kvota od 1,65-1,70 za pobedu domaćina je odlična, a za Boku najavljeno neće igrati:

Adrián Andrés Cubas (6/0 m), Fernando Gago (11/0 m), Agustín Orión (12/0 prvi golman), Daniel Díaz (7/0 d), Juan Insaurralde (11/1 d), Pablo Pérez (9/0 m), Nicolás Lodeiro (9/3 m), Federico Carrizo (7/1 m), Leonardo Jara (8/0 m), Cristian Pavón (3/0 f), Carlos Tevez (11/4 f, najbolji strelac)

boka

U prinicupu, cela prva postava.

P.S. Ovo je takođe i predlog softvera, samo je Mare od svog povratka rešio da ga predstavi kao analizu jer je lepše kada se vidi. Svi kriterijumi su zadovoljavajući i po Maretu i Oktopodu ovaj tip ima 75% ili više šansi da prođe (jedino se H2H parametar malo ne uklapa, prilično je haotičan, tako da ne nosi neku težinu. Kroz istoriju, ovo je uglavnom bio derbi pa su pobeđivali svi po malo, u gostima i kod kuće. Takođe, Estudiantesu je upitan najbolji strelac Viatri, ali će verovatno igrati). Sinoć je na Fejsbuku odlično prognozirao PSŽ 1&2+ prvo poluvreme za odličnih 2,70. Da obeleži svoj povratak posle 3 nedelje mukotrpnog rada, ovaj prvi predlog je otključan. Softver je sada malo tvikovan, neke lige više neće gledati, prelazi 2-2 su izbačeni. 

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *