PametnoKladjenje
Prognoze
Espanjol – Sosijedad

Oslabljeni i jedni i drugi, očekuje se rovovska bitka za opstanak.

Vrlo teška utakmica za oba kluba gde se očekuje rovovska bitka i utakmica koju nijedan tim “ne sme” da izgubi. Takođe, kritične informacije u vezi ove utakmice sugerišu malo golova, da vidimo o čemu se radi:

RCD Espanyol v Real Sociedad
RCD Espanyol: Duarte (12/0 d), Arbilla (7/0 d), Sánchez (16/1 m), Caicedo (20/6 f, najbolji strelac)
Real Sociedad: Navas (0/0 d),  Martínez (8/0 d), Elustondo (17/1 d), Zurutuza (6/0 m), Canales (16/0 m), Agirretxe (15/12 f, najbolji strelac)

Espanjol večeras igra bez bitnog, ako ne i najboljeg igrača sredine, kao i bez najboljeg strelca, što znači da će definitivno biti osakaćeni u napadu i kreaciji istog. Sosijedad nije u mnogo boljoj poziciji pošto večeras igraju bez svog vitalnog napadača Agirečea, koji je dao više od polovine golova svog tima. Takođe, fali im i bitan odbrambeni igrač, kao i Kanales na sredini.

Sve ovo sugeriše na tešku utakmicu (za gledanje) gde će i jedni i drugi pokušati da sačuvaju svoj gol i ne padnu dalje od mesta koje drže na tabeli trenutno. Nerešen ishod prvog poluvremena deluje kao realan izbor, možda čak X-X, mada golovi 0-2 deluju sigurnije, a za golove ćemo se i mi odlučiti kao main bet.

Tag

Related Posts