PametnoKladjenje
Analize
Englezi prepolovljeni

Mečevi koji se danas igraju u Engleskoj upadaju u oči. Zato mislimo da imamo izgledan dabl za danas. Vimbldon igra večeras na svom terenu protiv Portsmauta. Ono što je bitno to je da Portsmaut ima velikih kadrovskih problema, a gostuje Vimbldonu…

Mečevi koji se danas igraju u Engleskoj upadaju u oči. Zato mislimo da imamo izgledan dabl za danas.

Vimbldon igra večeras na svom terenu protiv Portsmauta. Ono što je bitno to je da Portsmaut ima velikih kadrovskih problema, a gostuje Vimbldonu koji je u odličnoj formi i pobedio je na 6 mečeva u nizu.

Vimbldonu će faliti dva bitna igrača odbrane, zbog toga Winer (Draw No Bet) koji dosta dobro plaća, čak 1,70. Za Vimbldon neće igrati: Jon Meades (41/3 d), Karleigh Osborne (23/0 d), George Oakley (1/0 f).

Oba tima su manje-više obezbedila plej-of i svoju poziciju ne mogu da poboljšaju. Trener Portsmauta je izjavio da ima velikih kadrovskih problema, a na zvaničnom sajtu Portsmauta se napominje da sigurno ne igraju Kyle Bennett i Adam Webster. Više od toga nije hteo da kaže ni njihov trener, sem da ima dosta igrača koji večeras neće igrati i da se spremaju za plej-of.

Izvor: http://www.portsmouthfc.co.uk/news/article/paul-cook-on-pompeys-sky-bet-league-2-game-at-afc-wimbledon-3080421.aspx

AFC Wimbledon v Portsmouth Draw no Bet 1 @ 1,70

Hal danas dočekuje Brentford i oba tima imaju pozamašnih problema sa povredama:

Hull City v Brentford FC

Hall: Michael Dawson (30/1 d, neizvestan), Mohamed Diame (34/7 m, drugi strelac)

Brentford FC: Lasse Vibe (40/13 f, drugi strelac), Sam Saunders (22/2 m), Philipp Hofmann (21/4 f), Scott Hogan (5/3 f)(svi neizvesni), Alan Judge (38/14 m, najbolji strelac), Josh McEachran (14/0 m), Lewis MacLeod (1/0 m), Andreas Bjelland (0/0 d).

Kao što vidimo, Brentford će danas sigurno biti bez najboljeg strelca, kao i bez drugog najboljeg strelca. Brentford je do sada bio u dosta dobroj formi, mada deluje da večeras neće imati sreće. Oba meča su teška za prognozu pa ih ne stavljamo kao premium i smatramo da kao singlovi nisu vredni rizika. Ako želite da ih odigrate, najbolje bi bilo kao dabl, gde Winer na Vimbldon plaća 1,70, kao i pobeda Hala – 1,70. Kvota na dablu bi bila 2,90 i to je već vredno rizika jer ipak sve ukazuje na to da će Hal rešiti meč u svoju korist, kao i da Vimbldon neće izgubiti.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *