PametnoKladjenje
Prognoze
Englezi podbacili u LŠ i napunili kase kladionicama

Da vas je neko juče pitao koga biste odigrali u Ligi Šampiona, sigurno biste barem na jednom tiketu stavili jedan od Manchestera. Kao što smo i mi uradili, doduše mi smo im baš verovali. Sreća pa smo pored singlova na…

Da vas je neko juče pitao koga biste odigrali u Ligi Šampiona, sigurno biste barem na jednom tiketu stavili jedan od Manchestera. Kao što smo i mi uradili, doduše mi smo im baš verovali.

manchester

Sreća pa smo pored singlova na oba Manchestera odigrali i singl na Wolfsburg, koji nam je vrati uloženo na Manchester United. Pored singlova smo se zaleteli i stavili ih i na tikete kao dabl i Manchester City smo stavili i na tiket sa mešovitim parovima.

Tiketi

Ko je gledao utakmice, sigurno je bio svedok dva velika preokreta, Manchester City je imao inicijativu ali nije bio mnogo nadmoćniji od Juventusa, koji su strpljivom igrom i iz 3 šuta u okvir gola postigli 2.

Ali ono što je promašio Manchester United u samom finišu prvog poluvremena za 0:2 je moralo biti kažnjeno, što se na žalost as kladioničara i desilo. Nakon toga PSV se fokusirao na branjenje svog gola i iz jedne kontre je i postigao presudni drugi pogodak za ozbiljno punjenje kasa kladionica.

Pored poraza Manchestera Uniteda, dogodio im se još jedan veliki hendikep, na polovini prvog poluvremena, nakon jednog ne promišljenog starta Hektora Morena u 15 minutu, ozbiljno je povredio Luk Šoa, koji će već na startu ove sezone morati da pauzira barem 6 meseci zbog preloma.

Kad smo videli je đavo odneo šalu, na poluvremenu smo morali da se vadimo sa timovima koji su nagoveštavali pobede nakon prvog poluvremena. Rutinska pobeda Sevilje, Benfike i Wolfsburga nas je vratila malo u život.

dobitni-tiket

Srećom slična situacija nije bila i na utakmicama koje smo analizirali u jutarnjim časovima, gde nas niko nije izneverio. Tri utakmice druge Engleske lige, su prošle bez većih problema, što nas je na neku ruku i izvadilo. 

chempionship

Tag

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *