PametnoKladjenje
Flash vesti
Englezi napravili ršum, Savršeni H2H 8/8 za danas

Juče su “englezi” baš napravili ršum, naročito u nižim ligama, mnogim timovima su trebale pobede, na prvom mestu našem Volsolu i Eksiteru, ali njih smo odabrali jer su gostujući timovi imali veliki broj povreda i nisu imali neku motivaciju. Pored njih,…

Juče su “englezi” baš napravili ršum, naročito u nižim ligama, mnogim timovima su trebale pobede, na prvom mestu našem Volsolu i Eksiteru, ali njih smo odabrali jer su gostujući timovi imali veliki broj povreda i nisu imali neku motivaciju. Pored njih, nije došao ni Šefild Venzdej, ni Bristol Rovers, koji su bili veliki favoriti, ali njih nismo pominjali. Danas počinjemo dan sa dva dobra tipa, prvi savršen H2h skor u Švedskoj i to u ženskoj All Svenskan ligi gde bi trebalo da prođe pobeda gostujućih dama iz Rozengarda koje su do sada pobedile svaki put kada su se sastale sa koleginicama iz Đurgardena:

rozengard

Kvota na prelaz 2/2 je dosta dobra, oko 1,70.

Drugi tip je pobeda Ajaksa koji se bori za titulu. Ali ne samo zato, Herenven ima velike probleme sa povredama i fale im 3 ključna igrača, bodovi mu ne trebaju, tako da verujemo da će Ajaks rešiti meč u svoju korist.

SC Heerenveen: Jerry St. Juste (26/1 d), Pele van Anholt (22/0 d), Joris Voest (0/0 d), Doke Schmidt (0/0 d), Younes Namli (3/0 m), Simon Thern (14/3 m), Pascal Huser (0/0 f)

AFC Ajax: Jairo Riedewald (21/0 d).

Ne zaboravite da skinete i našu novu aplikaciju koja prati savršene H2H skorove i gde je juče prošao omaleni Vejmaut.

Related Posts

1 Comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *