PametnoKladjenje
Prognoze
Englesko-španski DOUBLE

Statistika i istorija znaju da budu presudni kada su golovi timova na međusobnim duelima u pitanju. Možda ne toliko za konačne ishode, ali za broj golova itekako.

MIDLSBRO – LIDS

Pre svega domaćin je u fantastičnoj formi, jer je vezao četiri uzastopne pobede i na drugom je mestu u Čempionšipu. Sa druge strane i Lids dolazi u pozitivnom raspoloženju jer je prošlog vikenda pobedio Milton.

Ono što je kuriozitet duela jeste da na njihovim mečevima 7/10 puta je Lids davao gol. Prošle godine je oba puta bilo po 1:0, iako je Midlsbro takođe bio favorit. Zaboravite ovo gađanje u glavu, tražite bar jedan gol Krisa Vuda i ekipe Lidsa.
Početak meča: nedelja, 14,15

EIBAR – SELTA
Ništa novo vam nećemo reći kad napišemo da mali timovi posle pobede nad velikim znaj itekako da tresnu o pob, a Selta se savršeno uklapa u ovaj profil. Ne zanima nas iskreno previše da li će jedan od tri lidera Primere posle slavlja nad Barselonom kiksnuti u gostima kod Eibara, verujemo samo u gol domaćina.

Prošle godine je bilo 1:0 i 0:1, ali istorija ovih timova nas gura u GG3+. Kako god, očekujemo da će Eibar da se naprži na Seltu pred svojim navijačima kako bi dokazao da može da igra protiv tima koji jednoj Barseloni da 4 gola.

Eibar je kod kuće od početka sezone Granadi spakovao 3, a Bilbau 2 gola. Atletiko Madrid nije savladao.
Početak meča: subota, 22,05.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *