PametnoKladjenje
Prognoze
Engleska poslastica za danas

Meč za sve sladokusce odličnog fudbala i velike bitke.

Posle današnjeg ručka nas očekuje fenomenalna utakmica. Susret dva giganta bi trebao da bude meč za sve sladokusce odlične igre i sjajnih poteza.

Mančester Junajted vs Mančester Siti
 • U poslednjih nekoliko susreta je pozanto da je Mančester Siti imao više uspeha. Mančester Junajted je nakon tri poraza kod kuće bez datog gola poslednji međusobni duel konačno uspeo da reši u svoju korist pobedom od 4:2. Takođe Mančester Junajted ove sezone nije izgubio kod kuće u Premier ligi. 

  U poslednjih 8 međusobnih duela Mančester Siti je pobedio na 6, ali treba napomenuti da je Mančester junajted na poslednjih 42 utakmice protiv Sitija izgubio upravo samo tih 6 mečeva. Dok je sa jedne strane u ovaj derbi Siti ulazi sa boljom formom, sa druge strane Junajted ulazi kao blagi favorit u ovaj meč zbog prikazane igre kod kuće u ovoj sezoni.

  Crveni Đavoli su ne poraženi kod kuće u ovoj sezoni, a pri tome Van Gal od 23 meča je vodio Crvene Đavole do 17 pobeda i na tih 23 utakmica su primili samo 16 golova.

  Na 5 od 6 mečeva između ove dve ekipe su završene 3+, tako da je vro verovatno da će se i ovaj derbi završiti sa barem 3 gola. Mančester Junajted je postiga tačno 3 gola na prethodnih 4 od 5 mečeva, tako da možemo da računamo da će i na ovom meču postići barem jedan gol. U ekipi Junajteda treba obratiti pažnju na Runija koji je postigao 11 golova u Mančesterskim derbijima, kao i  na Martiala koji je postigao gol protiv CSKA i sve se bolje uklapa u ekipu.

  Sa druge strane Mančester Siti neće moći da računa na Aguera, što će sigurno biti veliki hendikep za njih u ovom derbiju. Argentinac je na poslednjih 8 međusobnih duela u svakom postigao gol, tako da je izvesno da će se bez njega Siti mučiti u napadu. Sreća Siti ima dosta dobre igrače kao što su Boni, De Brujen i Sterling koji i te kako mogu da nadoknade izostanak Aguera. Ali treba napomenuti da je Siti postigao gol na svakom meču ove sezone u Premier ligi, tako da je možda najsigurnija igra ovde da će obe ekipe postići gol.

[soccer-info id=’2′ type=’table’ /]

PK PROGNOZA
 • Najverovatnije je da Mančester Junajted neće izgubiti na ovom meču, ali je ovde bolja opcija igrati na golove.

  Tako da je naša prognoza za ovaj meč sledeća:

  Da obe ekipe postignu gol je svakako prioritet i plaća 1,66

  Da na ovom meču bude 3+ plaća 1,85

  Kao i kombinacija ove dve igre GG&3+ koja plaća 2,1

Related Posts