PametnoKladjenje
Prognoze
Empoli – Atalanta

Tradicija je kad igraju ove dve ekipe je na strani nerešenog ishoda sa malim brojem golova. Za hrabrije nije na odmet probati sa nerešenim ishodom. Ali mi mislimo da je ovde najsigurnije odigrati na golove kojih verujemo neće biti više…

Empoli – Atalanta
 • Ovo je susret dve ekipe koje se nalaze na donjem delu tabele. Prošle godine njihovi međusobni sureti su završeni nerešenim rezultatom.

  Empoli je zadržao skoro sve igrače od prošle sezone. Trenutno su na 14-oj poziciji, dva mesta ispod Atalante. Atalanta je od 2000. godine samo dva puta pobedila Empoli, mada ni Empoli se nije baš proslavio sa samo 3 pobede, sve ostale utakmice su završene nerešenim rezultatom.

  Empoli je na prva dva meča Serie A doživela dva poraza, da bi nakon toga odigrala jednom nerešeno i konačno su u prošlom kolu pobedili, pod palicom novog trenere koji forsira napadačku igru Giampaolo. Što se tiče odsutnih igrača sigurno će igrati bez odbrambenog igrača Cosic-a i napadača Mchedlidze zbog povrede.

  Što se Atalante tiče, prvi meč su izgubili od Intera, pa su potom ostvarili pobedu od 0:2 nad Frosinone. Nakon toga su odigrali dva nerešena susreta.

  Kada se pogledaju njihovi međusobni susreti na poslednjih pet mečeva su 4 odigrali ispod 3 gola.

  30.11.14 SER Empoli Atalanta 0 : 0
  13.11.10 SER Empoli Atalanta 3 : 0
  28.10.07 SER Empoli Atalanta 0 : 1
  18.04.07 SER Empoli Atalanta 2 : 0
  10.05.03 SER Empoli Atalanta 0 : 0

PK Prognozira
 • Tradicija je kad igraju ove dve ekipe je na strani nerešenog ishoda sa malim brojem golova. 

  Za hrabrije nije na odmet probati sa nerešenim ishodom.

  Ali mi mislimo da je ovde najsigurnije odigrati na golove kojih verujemo neće biti više od 2. Za igru 0-2 gola kvota je solidnih 1,8.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *