PametnoKladjenje
Optimus
Dve analize za danas je spremio Optimus za vas 11-04-2016

Dve analize za danas je spremio Optimus za vas 11-04-2016

Danas na programu ima nekoliko interesantnih utakmica, ali dve su mi baš zapale za oko i deluju vrlo realno. Nakon pročitane analize verujem da ćete se složiti da su više nego izvesne, a pri tome i odlično plaćaju. Jedan meč je iz holandske druge lige, dok je drugi iz nemačke lige.

Svi znamo kako je prošao vikend i treba ga ostaviti iza nas, nekad mora da naiđe i crni vikend, fudbal je to.

Danas je na programu kompletno kolo holandske druge lige, ali sam ja izdvoji jedan par koji je po meni dosta realan, a evo i zbog čega.

Almere City vs Dordrecht 20:00h

Domaćin se može pohvaliti odličnom formom u poslednje vreme i trenutno je tim sa najboljom formom u poslednjih 5 utakmica, bez obzira da li igra u gostima ili kod kuće. Prosto melju protivnike. S obzirom da Jong Ajax i Jong PSV ne mogu da se kvalifikuju za promociju u viši rang, to automastki povlači da se Almeria već nalazi na mestu koji im obezbedjuje baraža za viši rang. Takođe treba napomenuti da imaju i pratioce koji im dišu za vratom, tako da im je ovde pobeda jako bitna.

Almerija

Sa druge strane Dodreht se i ne može baš pohvaliti trenutnom formom, a slobodno se može reći i da su jako loši. Generalno nije velika razlika u bodovima između ove dve ekipe, samo 4 boda, ali se može zaključiti da Almerija više želi promociju od protivnika i da je svakako trenutno bolja ekipa.

dodreht

 

Jedino što malo zabrinjava ovde jesu međusobni susreti gde se može reći da Dodreht apsolutno dominira, sa 6 vezanih pobeda na međusobnim susretima. Iskreno verujem da je vreme da se stvari ovde malo promene i da Almerija prekine ovaj ružan niz poraza u njihovim međusobnim susretima. Kvota na domaćina je odlična i plaća 2,10.


 

Nurnberg II vs Bayern II 18:30h

Jako bitna utakmica za Ninberg II koji juri prvo mesto na tabeli. Trenutno imaju 47 bodova i utakmicu manje od drugoplasirane ekipe koja ima 50 bodova. Prvoplasirana ekipa takođe ima utakmicu manje i 51 bod. Ukoliko Ninberg želi prvo mesto na tabeli ne bi sme sebi da dozvoli da protiv Bajerna ne uzme bodove, pogotovo kad se uzmu u obzir i veliki kadrovski problemi gostiju.

Ninberg neće moći da računa samo na jednog igrača iz sredine terena, a to je Robert Koch (8/1 m), dok Bajern ima znatno veće probleme.

Bajern neće moći da računa na sledeće igrače:

Sebastian Bosel (23/0 m), Milos Pantovic (24/6 f) (obojica suspendovani), Fabian Benko (18/0 m), Niklas Dorsch (2/0 m), Patrick Puchegger (0/0 d), Riccardo Basta (22/0 m), Daniel Hagler (11/0 m)

Poslednja dva međusobna susreta je Ninberg rešio u svoju korist, a treba napomenuti i da je poslednji pobedio kao potpuni autsajder i to iz 1 u 2, pa treba ipak biti i malo obazriv. Veliko je pitanje ad li ove dve ekipe imaju neki dogovor ili ne, pošto se to baš i ne može lako zaključiti iz međusobnih susreta.

Trenutna forma, kao i potrebe su apsolutno na strani domaćina.
Ninberg
Bajern2

S obzirom na formu, kao i povrede i suspenzije verujem da se svi slažemo da je Ninberg II svakako bliži pobedi na ovom meču. Kvota na domaćina je dosta dobra i plaća duplo 2,00. Ostaje nam samo da se nadamo da ova dva time nemaju neku saradnju pa da nam pokvare planove.

Related Posts