PametnoKladjenje
Prognoze
Dortmund – Leverkusen

Naše mišljenje je da je vreme da Dortmund prekine neugodnu tradiciju na poslednja četiri meča i da konačno pobedi Leverkuzen u međusobnim susretima.

Dortmund – Leverkusen
 • Dortmund je fenomenalno otvorio sezonu sa svim pobedama i može se reći da igraju izrazito napadački pošto su u proseku postizali po 4 gola na meču.

  Takođe nastavili su sa pobedama i u Evropi, pobedivši Krasnodar kod kuće sa 2:1. Ta pobeda je došla mnogo teže ne go što se očekivalo, ali pobedi se ne gleda u zube. 

  Forma Dortmunda kod kuće je odlična, pobedili su na poslednjih 6 mečeva, a od tih 6 pet je došlo iz prelaza. 

  Marko Rojs je jedini pod znakom pitanja zbog povrede, tako da ukoliko ne bude u postavi njegovo mesto će najverovatnije zauzeti Adnan ili Kagava.

  Leverkuzen je počeo sezonu sa dve pobede, ali je nakon toga izgubio oba meča protiv Minhena i Darmštada. 

  Sa druge strane Leverkuzen je pokazao dobru igru i Ligi Šampiona pobedivši Bate sa 4:1.

  Prošle sezone Leverkuzen je igrao dosta efikasno, a ove sezone može se reći da su krenuli baš lagano, sa samo tri gola na četiri meča i sva tri gola su postigli različiti igrači.

  Statistika međusobnih susreta je dosta izjednačena sa 25 pobeda Dortmunda, 26 pobeda Levrkuzena i 21 nerešenom utakmicom. Međutim na poslednja 4 međusobna sureta Dortmund nije zabeležio pobedu sa dva remija i dva poraza.

PK Prognozira
 • Dortmund je u mnogo boljoj formi od Leverkuzena ove sezone, a i da ne spominjemo razliku u formi napadača jedne i druge ekipe. Dortmund je postigao 15 golova, dok je Levrkuzen postigao samo 3.

  Forma Dortmunda je impresivna u svim takmičenjima:

  17.09.15 EUR Dortmund Krasnodar 2 : 1
  12.09.15 BUN Hannover Dortmund 2 : 4
  08.09.15 CLU St. Pauli Dortmund 1 : 2
  30.08.15 BUN Dortmund Hertha Berlin 3 : 1
  27.08.15 EUR Dortmund Odd 7 : 2

  Naše mišljenje je da je vreme da Dortmund prekine neugodnu tradiciju na poslednja četiri meča i da konačno pobedi Leverkuzen u međusobnim susretima.

[yop_poll id=”9″]

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *