PametnoKladjenje
Analize
Domaćin bez motiva i 6 ključnih igrača! Kvota 3,20!

Gosti željni dokazivanja, domaćin bez motiva i 6 ključnih igrača - kvota 3,20!

Sedam kola pre kraja prvenstva, pomislićete, Austria iz Salcburga ima priliku da se spase ispadanja iz druge lige. Neće biti lako, mada im je i savez oduzeo 6 poena. Situacija nije previše komplikovana, ima sedam utakmica do kraja, njima treba najmanje 8 bodova da se spasu. To nažalost nije tačno, oni će iz lige svakako ispasti jer im je savez oduzeo status zbog finansijske krize.

Danas će svakako imati priliku da pobede jer igraju protiv Nojštada kome su suspendovana čak 3 ključna igrača: Pfingstner (19/1 d), Sittsam (29/3 m), Maderner (25/2 f), a povređena još trojica Hütter (12/0 d), Yavuz (17/0 d), Seebacher (25/1 m). Nojštad ovu utakmicu igra bez 6 prvotimaca, dok Austria nema problema sa povredama i fali im samo Max Miler (20/1 D).

Utakmica sigurno neće biti laka, zato je i kvota na goste čak 3,20, tj. čak 2,20 na Viner odnosno Draw no Bet. Kvota je u evropskim kladionicama već pala na 2,80 (u Mocartu nije). Iskreno, ne verujemo u pobedu domaćina, ali ni gosti nisu baš za neki respekt. U principu, pobeda gostiju je daleko od sigurne, nemojte rizikovati previše. Činjenica je da imaju dobru priliku jer je Nojštad dosta loš i u lošoj formi, a pritom im fali 6 ključnih igrača. Generalno, ovo je utakmica bez takmičarskog značaja, ali su igrači i trener izjavili da će svakako ići na pobedu i dokazivanje. Tim ispada u treću ligu, igrači žele da se prodaju i sada igraju bolje nego pre da bi našli dobre angažmane.

Izvor: http://www.austria-salzburg.at/aktuelles/in-wr-neustadt-soll-aufwrtstrend-fortgesetzt-werden-4942/

Za one koji se ne osećaju dovoljno sigurno da odigraju Draw No Bet 2, verujemo da bi u ovoj utakmici trebalo da bude golova jer nema rezultatskog pritiska, samo želja za dokazivanjem.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *