PametnoKladjenje
Flash vesti
Dogodilo se i to – prošlo baš sve!

Juče je bio jedan od onih dana kada baš sve ide kako treba. Prvo je “na mišiće” prošao Ozijev tip na Brizbejn, ali zato je posle toga sve išlo lagano. Oba naša predloga su prošla, a bila su zasnovana na savršenim…

Juče je bio jedan od onih dana kada baš sve ide kako treba. Prvo je “na mišiće” prošao Ozijev tip na Brizbejn, ali zato je posle toga sve išlo lagano. Oba naša predloga su prošla, a bila su zasnovana na savršenim H2H skorovima (savršeno odigrani međusobni susreti PH2H).

SAVRŠEN H2H – OPET REJKJAVIK!

Kalju iz Estonije za savršen skor!

Mada je realno Optimus bio najbolji, posle male krize opet je vezao par dana u plusu, ali sinoć je prosto pokidao sa obe analize koje su došle baš kako je hteo i to sa odličnim kvotama. Bio je dovoljno fin da sa svima podeli besplatno, malo da proslavimo novi izgled sajta.

OPTIMUS FREE – DVE ANALIZE ZA VEČERAS

Verovatno se pitate zašto nema predloga softvera. To je zato što ova 2-3 dana ni Mare ni Zoća manje više ne spavaju zbog sajta i aplikacije, koja je jutros prebačena na Google Play. Tako da će se svima sama apdejtovati negde u toku dana. Tako da…još malo strpljenja i svakako će još danas sve biti po starom. Javićemo vam kada Google prihvati app pa ćete moći sami da apgrejdujete, da ne čekate.

Uskoro očekujemo i predloge, nadamo se dobre barem 80% kao što su juče bili.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *