Hassel – Lippstadt 08 2@2,00 1:4 WIN

Ger. Oberliga / 19 Mar 2017, 15:00

Hassel se suočio sa velikim problemima i njihova sudbina je krajnje neizvesna. Nakon što je klub dao obećanje da će svima biti isplaćene plate, pre neki dan je poslao poruku da ne mogu da obećaju da će ispiniti obećanje. Pa su trener i igrači izuzetno ljuti i teško da će biti motivisani na ovom meču.

Sa druge strane Lippstadt 08 ima veliku motivaciju pa verujemo da će na ovom meču ići na pobedu, a da se domaća ekipa baš i neće nešto truditi na ovom meču s obzirom na poruku koju su dobili od rukovodstva kluba.


Basaksehir – Karabukspor 1@1,55 3:3 Lose

Turkey / 19 Mar 2017, 14:00

Domaćin juri prvo mesto, gostima bodovi nisu potrebni, a čak i kad se pogledaju medjusobni dueli, izgleda koa da ove dve ekipe sarađuju (barem tako izgleda), a danas su bodovi preko potrebni domaćoj ekipi, pa verujemo da neće biti nekih problema na ovo meču za domaću ekipu.


Tottenham Hotspur – Southampton 1@1,75 2:1 WIN

Eng. Premier / 19 Mar 2017, 15:15

I pored povrede Kejna, Totehnem ima kvalitet da Southempton pošalje kući praznih ruku. Pored toga dosta timova ih prati pa je svaki bod bitan, verujemo u pobedu Tottenhema na ovom meču i bez Kejna.


Viborg vs Alborg 2@2,50 2:1 Lose

Alborg prosto mora da iskoriti ovu situaciju, igraju protiv poslednje ekipe na tabeli, a “veliki” derbi igraju Sonder i Radners pa je to olična prilika za Alborg naovom meču.

Pored toga vrlo često je Alborg lako izlazio na kraj sa Viborgom u medjusobnim duelima.


Terek vs CSKA Winner2@1,70 0:1 WIN

Ovde se zna ko je favorit bez neke diskusije, ali ćemo se pokriti sa Winnerom za svaki slučaj, mada očekujemo pobedu gostiju.


Čukarički vs Crvena Zvezda 2@1,70 3:4 WIN

Nije nam najjasnije zašto je kvota na Zvezdu ovoliko porasla, kada se manje više zna da će ove sezone Zvezda osvojiti prvenstvo. Tako da ćemo mi iskoristiti ovaj poklon kladionica.