PametnoKladjenje
Prognoze
Dinamo Zagreb vs Arsenal

Svaka utakmica u Ligi šampiona je teška, prvenstevno zbog samopouzdanja ekipa koja učestvuju u grpnoj fazi. Smatramo da Arsenal ima dosta ozbiljniji tim od Dinama i da će odneti sva tri boda! Još ako budu lepo koristili svoje šanse na…

Dinamo Zagreb vs Aresnal
 • U grupi u kojoj su Bajen Minhen i Olimpijakos, Arsenal ne bi sme sebi da dozvoli luksuz da ne pobedi Dinamo Zagreb koji je najslabiji tim u grupi. Sa dobrim igrama u Premier ligi, Arsenal iz utakmice u utakmicu podiže samopouzdanje i verujemo da će iz Zagreba otići sa sva tri boda. 

  Sa druge strane Dinamo Zagreb je takođe u jako dobroj formi, nije poražen na 41 utakmici, ali taj rekord drži u svojoj ligi gde se može reći da nema ekipe koja može da im parira, što se ne može reći i za Ligu šampiona.

  Dinamo Zagreb nije uspeo da pobedi na poslednjih 15 utakmica u grupnoj fazi Lige šampiona, a na poslednjih 9 utakmica kod kuće su izgubili samo 2. Moramo napomenuti da su to bili mečevi sa znatno slabijim protivnicima nego što je Arsenal.

  Dinamo Zagreb je na poslednja tri gostovanja pobedio timove, koji su po nama kvalitetniji, Anderleht, Galatasaraj i Monaco.

  Poslednji međusobni sureti ove dve ekipe su bile 2006 godine i u oba meča Arsenal je izašao kao pobednik.

  23.08.06 CHA Arsenal D. Zagreb 2 : 1
  08.08.06 CHA D. Zagreb Arsenal 0 : 3

PK Prognozira
 • Svaka utakmica u Ligi šampiona je teška, prvenstevno zbog samopouzdanja ekipa koja učestvuju u grpnoj fazi. Smatramo da Arsenal ima dosta ozbiljniji tim od Dinama i da će odneti sva tri boda! Još ako budu lepo koristili svoje šanse na ovom meču Dinamo će primiti nekoliko golova.

BITNO
 • BITNO – Molimo vas obratite pažnju da je klađenje na fudbal uvek igra na sreću, tako da se kladite u skladu sa svojim finansijskim mogućnostima. Nikada nemojte ulagati pozajmljeni novac ili novac za račune, ma koliko  bili sigurni da će neki tim pobediti!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *