PametnoKladjenje
Prognoze
Dinamo Kijev vs Čelzi

Plavci na teškom gostovanju uz enormnu kvotu na njihovu pobedu.

Dinamo Kijev je na prvom mestu u grupi jer je iz dve utakmice sakupio 4 boda, od toga ima pobedu nad Makabijem i remi sa Portom, koji je u Kijevu vodio do 88. minuta.

U domaćem prvenstvu Šahtjor ih je isprašio sa 3:0 tokom vikenda, a ovu utakmicu dočekuju sa velikim samopouzdanjem jer su neporaženi već 7 utakmica u Evropi, od kojih su pobedili čak 5.

Čelzi je uspeo da sačuva mrežu protiv Vile i sigurno malo je malo porastao moral među igračima. Da bi prošao grupu, Čelziju definitivno trebaju bodovi protiv Dinama jer su do sada izgubili 2:1 na gostovanju portu ili i deklasirali Makabi sa 4:0.

Iako Dinamo ima iskustva protiv ekipa iz Premijer lige, sa Čelzijem se sastaje prvi put. Kvota je definitivno ogromna i po nama krajnje nerealna. Iako Čelzi nije blistao u poslednje vreme, oni su definitivno mnogo jači tim od Dinama. Murinjo je čuvao Azara u subotu, a takođe on vrlo dobro zna kako se dobijaju ovakve utakmice. Mi kvotu od 2.90 na pobedu Čelzija protiv Dinama jednostavno ne možemo da propustimo. Mislimo da je realna kvota oko 1.85, dok bi da je situacija obrnuta, da je Čelzi domaćin, bila sigurno oko 1,20.

Zato, mi definitivno ovde igramo na pobedu ekipe iz Londona.

Tag

Related Posts