PametnoKladjenje
Predlozi korisnika
Deki – ceo vikend

Leicester - Tottenham 1X C. zvezda - Javor 1-1 Juventus - Udinese 1 Arsenal - Liverpool X-1

LEICESTER – TOTTENHAM 1X (1,45) sub 16:00
Oduševljava me način igre lisica i zato verujem na talasu pozitivnog starta sezone ne gubi od mnogo jačeg Totenhema. Tradicija nije na strani gostiju tako da zaboravite ono kako su veći klub (7-5-7). Kad ako ne sad za Lester i Ranijerija koji je očigledno namerio da pozitivnim startom već do nove godine pokuša da prestane sa strahom od ispadanja iz lige.

C. ZVEZDA – JAVOR 1-1 (1,73) ned 19:00
Mogu u Ivanjici da se busaju sa prvim mesto koliko hoće, ali smatram da ne samo kec već i dupla pobeda Zvezde dolazi ovde u obzir. Predlažem i poluvreme-kraj (1-1). Zvezda hvata zalet, Javor je 2010. pobede na Marakani, od tada ima 4 vezana poraza na Zvezdino stadionu. Rezultati su: 2:1, 2:0, 2:0, 1:0.

JUVENTUS – UDINEZE 1 (1,30) ned 18:00

Šampion Italije je uvek favorit u Seriji A, naročito kod kuće. Bez obzira na velike promene u timu oba tima, jasno je ko je favorit. Od 1994. godine su odigrali 40 mečeva, Juve je pobedio u 27. Gosti nisu dali četiri godine gol Juventusu na strani. Mislim da je KEC lagano zagrevanje za početak sezone u Italiji.

ARSENAL – LIVERPUL X-1 (2,65)

Čist osećaj i vera da je onaj poraz od Vest Hema slučajno uleteo. Venger je ozbiljno napucao ekipu i mislim da će izaći u drugih 45 minuta na kraj sa opet skromnim Liverpulom. Od 2011. Arsenal nije izgubio kod kuće od Liverpula, vezao je dve pobede, pre toga je bilo nerešeno. Postigao je osam golova na poslednja tri meča. Meni dovoljno.

KVOTA: 8,6

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *