PametnoKladjenje
Flash vesti
Đavolska komedija u Šruzberiju

Fan Gal pred novim "izazovom"!

Za sve vas koji mislite “E ako večeras ne dobiju trećeligaša, nikad neće dobiti!” razmislite još jednom jer Junajted večeras putuje bez skoro celog tima. Ne sumnjamo da Junajted ima dobre rezerve, bar za utakmicu protiv trećeligaša, a evo i ko će im nedostajati večeras:

De Hea neće biti na golu, a pored njega od povreda se oporavljaju i sledeći igrači: Romero, Džonston, Roho, Fil Džons, Luk Šo, Antonio Valensija, Giljermo Varela, Ešli Jang, Švajni, Felaini, Januzaj i Runi. Donald Lav, koji je igrao u kupu Uefa neće takođe moći da igra večeras jer ima zabranu za domaći kup. Na kladionicama je Mančester veliki favorit, ali meč će biti jako zanimljiv. Od prve postave, trebalo bi da igra Marsial, dok bi trebalo da istrči i Smoling, koji je i dalje malo rovit.

Izvor – Man Utd Official.

Šruzberiju fale manje bitni igrači Valas, Velens i Vesolovski, a niko od njih još uvek nije odigrao više od 6 utakmica za Šruzberi.

Svejedno, Fan Galu su pored Marsiala na raspolaganju Depaj, Mata, Kerik, Erera i Blind. Stvarno ne znamo šta da očekujemo od Junajteda večeras, razum govori da bi nekako trebalo da dobiju, ali su ove sezone izneverili previše puta da bi im verovali, naročito ne za kvotu 1,30 u gostima. Sačekaćemo utakmicu pa ćemo videti, kako igraju, kada kvota malo poraste i slično. Ako odmah daju gol i propustimo opkladu, neka im je sa srećom.

Tag

Related Posts