PametnoKladjenje
Flash vesti
Danas vrlo mršav dana, sličan jučerašnjem.

Danas vrlo mršav dana, sličan jučerašnjem.

Kao po običaju utorkom, sredom i četvrtkom, osim ako nije vanredno kolo ili Liga Šampiona, lista kladionica se svede na kup utakmice, koje ruku na srce baš nešto i ne volimo da analiziramo.

Juče je bio jako loš dan, ali i to mora nekad da se dogodi. Čak nismo uspeli da nadjemo ni dobru utakmicu za izazov, pa smo na kraju igrali DrawNoBet2 na Veronu, što se ispostavilo kao odlična opcija s obzirom da su igrali mršavih 0:0 i da nam je vraćen novac nazad, pa je tako u banci ostala ista suma novca.

Za razliku od naših analiza, korisnici na našoj fejsbuk strani su juče predlagali odlične tipove i većena njih je prošla. Zato smo odlučili da danas ne postavljamo neke anlize i da ne kvarimo bzvz sve dobro što je do sad uradjenjo. Već ćemo otvoriti post na fejsbuk strani gde ćete svi vi koji ste raposloženi moći da postavljate vaše analize za današnje mečeve.

Pored kup utakmica igra se cela italijanska prva liga, ali gde god je neki tim malo bolji, tu je kvota smešna i plaća mršavih 1,20 – 1,30…

Npr, Fiorentina, Juve, Napoli… a malo veća kvota je na Lazio. 

U makedonskoj ligi imamo jedan meč gde igra Škendija, koja pokušava ove sezone da se nekako domogne titule, ali će im to biti dosta teško protiv silnog Vardara, koji ih je prošlo kolo pobedio u gostima. Danas je kvota na Škendiju tričavih 1,20.

Nećemo siliti danas ni sa izazovom, pošto je apsurdno da pokvarimo odličan niz koji smo započeli sa ovakvim mečevima. A ukoliko neko baš želi da igra izazov dalje, naš predlog je da povuče početnih 10€ sa koliko smo počeli i da nastavi sa 50€,  a kao najbolja opcija da se zaradi dodatnih 10€ je u tom slučaju Fiorentina koja plaća 1,25, a igra protiv ekipe koja je zalutala u prvu italijansku ligu, Krotone.

A za vas su danas spremljene:

Srećno danas!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *