PametnoKladjenje
Flash vesti
Oktopod i Mare neumoljivi, Optimus se popravio, a danas nas opet čekaju mečevi LŠ

Juče je stvarno bio odličan dan, iako smo mi doživeli mali fijasko u ponedeljak, Oktopod je polako ali sigurno nastavio sa dobrim tipovima, dok se popravio i Optimus. Danas opet teško da će biti tipova Oktopoda, nema previše mečeva, mada…

Juče je stvarno bio odličan dan, iako smo mi doživeli mali fijasko u ponedeljak, Oktopod je polako ali sigurno nastavio sa dobrim tipovima, dok se popravio i Optimus. Danas opet teško da će biti tipova Oktopoda, nema previše mečeva, mada Mare još uvek nije završio unos vitalnih parametara za danas.

Mare je apdejtovao statistike svoje strategije Maretingale i Oktopoda i možete ih pogledati ovde:

Oktopod – Statistika i Istorija utakmica

Maretingale – Strategija i Statistika

Sinoć je Tores napravio ozbiljnu glupost, iako je dao gol on je još na poluvremenu bio tragičar meča. Danas malo bolje kvote, mada ipak malo iznenađuje kvota na Siti, baš je prevelika, a verujemo da PSŽ-u to neće biti baš tako lagan meč. Evo izostanaka:

 

Paris St. Germain v Manchester City

Paris St. Germain: Pastore (14/2 m), Verratti (17/0 m)

Manchester City: Touré (26/6 m, drugi strelac), Sterling (28/6 m, drugi strelac), Kompany (13/2 d)

 

VfL Wolfsburg v Real Madrid

VfL Wolfsburg: Dost (16/7 f, najbolji strelac, ali se verovatno danas vraća u tim i 80% šansi je da će igrati večeras), Naldo (23/0 d, neizvestan), Caligiuri (24/2 m), Jung (11/0 d), Bendtner (13/2 f)

Real Madrid: Varane (21/0 d)

 

U Azijskoj Ligi Šampiona trebalo bi obratiti pažnju na mečeve:

Jiangsu Suning (Chn) FC Tokyo (Jpn)
Suwon (Kor) Melbourne Victory (Aus)

Novorođeni kineski gigant dočekuje Tokijo i sigurno će ići na pobedu. Moraju, potrošili su najviše, doveli Tešeiru, Joa i Ramireša, tako da moraju malo zabaviti i navijače. Kvota je odlična, čak 2,25, a Melburn ne bi trebalo da bude toliki autsajder protiv Suwona. U Autraliji igraju odlično u poslednjih par mečeva, postižu dosta golova i mislimo da bi ovde izjednačene kvote bile mnogo realnije nego favorizovanje nekog tima. Ako ništa drugo, na Melburnovom meču bi trebalo da vidimo barem 3 gola.

Uskoro opširnije o svemu, kao i o ostalim predlozima.

Related Posts