PametnoKladjenje
Flash vesti
I danas interesantni mečevi

Juče su odlično prošle trivie, timovi su većinom ispoštovali saradnje i tradicije. Možete se podsetiti ovde: MALO TRIVIA ZA DANAS – 3ZA3! OBAVEZNO POGLEDAJTE! Optimus nije imao sreće, da Kahriman nije primio onaj pogodak bio bio skoro 200 poena u…

Juče su odlično prošle trivie, timovi su većinom ispoštovali saradnje i tradicije. Možete se podsetiti ovde:

MALO TRIVIA ZA DANAS – 3ZA3! OBAVEZNO POGLEDAJTE!

Optimus nije imao sreće, da Kahriman nije primio onaj pogodak bio bio skoro 200 poena u plusu, međutim nesretan gol i još nesretnija Kahrimanova reakcija na loptu sa 35m je odneo i Zvezdinu pobedu i profit. Utakmica oko koje su se i Mare i Oktopod i Optimus složili je prošla i time uvećala obe Maretove banke.

Savršeni H2H skorovi su se pokazali kao vrlo pouzdani jer su do sada timovi koji su odigrali dosta međusobnih susreta uglavnom i nastavili tradicije:

SAVRŠEN H2H – NOVA UTAKMICA – KVOTA 1,70 – NE PROPUSTITE!

SAVRŠEN H2H SKOR – NE PROPUSTITE!

To je bilo juče, a i za danas imamo jednu vrlo izglednu saradnju koja deluje dosta uverljivo, i to za dosta dobru kvotu, čak 3,35. Tako da budite uz nas!

Od mečeva koji se izdvajaju po povredama, tu je svakako Istanbul koji je kompletan, a gde Gaciantep dolazi bez 4 ključna igrača:

Gaziantepspor: Abdülkadir Kayalı (18/0 m, Susp), Fernando Marcal (17/0 d), İlker Günaslan (0/0 m), Mustafa Durak (14/1 m), Erdem Şen (21/1 m)

Takođe, dosta dobra kvota je na Ren kod kuće, koji dočekuje Gengamp koji je u velikim problemima i dolazi 5 ključnih igrača i oba najbolja strelca:

Guingamp: Lévêque (13/1 d), Benezet (19/4 m), Mathis (18/0 m), Salibur (29/7 m, drugi najbolji strelac), Privat (25/7 f, najbolji strelac)

Kvota na pobedu Rena je čak 1,90.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *