PametnoKladjenje
Prognoze
Dabl za večerasnju Ligu Šampiona

Tobdžije i Katalonci idu po ceo plen

Večeras jako dobre utakmice u Ligi Šampiona. Kvote su prilično dobre i većinu ćemo obraditi do večeras. Za početak, dabl koji ne bi smeo da “padne”.

Arsenal se propisno obrukao protiv Dinama iz Zagreba i večeras prosto mora da pobedi ako žele prvo mesto u grupi. Taj poraz nije toliko ugrozio njihove ambicije za dalji prolazak, ali sujetu i prvo mesto u grupi definitivno jeste. Posle te utakmice su nesrećno izgubili od Čelzija i pokazali klasu protiv Lestera.

Ako želite bilo šta da napravite u Ligi Šampiona, utakmice kod kuće morate da dobijate. Verujemo da će Arsenal savladati Olimpijakos koji nije naivan protivnik. Sastajali su se šest puta u ovom takmičenju i svaki put je pobedio domaćin. Tri puta Arsenal i tri puta Olimpijakos. Verujemo da će tako biti i večeras, uz dodatak da je na četiri od tih šest utakmica bilo GG.

Barsa je naišla na tvrd orah u Rimu prošlo kolo, a večeras dočekuju Bajer bez Mesija. Svejedno, i bez njega su barem duplo bolji tim od Aspirina iz Leverkuzena, tako da verujemo da će Nejmar i Suarez naći put do nemačkog gola. Do sada su se sastajali dva puta, na Nou Kampu je bio košmar za Aspirine pre tri godine, poraženi su čak sa 7:1, dok su kod kuće izgubili sa 1:3. Verujemo da ih i večeras očekuje poraz.

Definitivno večeras verujemo u pobedu Arsenala i Barselone.

 

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *