PametnoKladjenje
Analize
Dabl za dupliranje novca!

Pronašli smo još dve utakmice za danas! Dabla plaća odličnih 2,52 što je više nego dovoljno za dupliranje novca.

Pronašli smo još dve utakmice koje bi po svemu sudeći trebale da prođu. Jedna baš i nije neka kvota a druga je taman. Dabla plaća odličnih 2,52 što je više nego dovoljno za dupliranje novca.

BELGIUM: Jupiler League – Championship Group 20:45h

Genk vs Waregem 1 @ 1,40

Jasno je da Varegem nema šta da traži, dok se Genk grčevito bori da ga ne prestigne Oštende. Motivacija se ne dovodi u pitanje, a još ako se uzmu u obzir i povrede i suspenzije biće vam jasno zašto je kvota na Genk počela da pada.

Povrede i suspenzije:

Racing Genk: Malinovskyi (13/0 m)
Zulte Waregem: Thiam (28/9 f, drugi sterlac), Diallo (30/2 d) (obojica pod znakom pitanja), D’Haene (0/0 d), Brebels (4/0 m), Essikal (22/1 m), Verstraeten (0/0 f), Storm (15/0 f), Aneke (11/2 m)

Takođe u međusobnim susretima od 2015. godine Genk nije pobedio samo jedan meč, i gotovo na svakom je dao barem 2 gola kad je pobedio, samo je jedan meč izuzetak.


TURKEY: PTT 1. Lig 17:30h

Adana Demirspor vs Altinordu 1 @ 1,80

Današnji protivnik Adane je bezbrižan na sredini terena, i realno nema nikakvih ambicija. Adana i dalje ima za šta da se bori tako da verujemo da će dati sve od sebe da i ovaj meč reše u svoju korist. Na ruku im ide domaći teren, navijači i najbitnije povrede i suspenzije.

Povrede i suspenzije:

Adana Demirspor: Şenol Can (24/0 d)
Altınordu SK: Çağlar Söyüncu (30/2 d, pod znakom pitanja), Tolgahan Acar (29/0 prvi golman), Uğur Kuru (25/1 d), Berkay Samancı (29/0 m), Alican Özfesli (5/0 m)

Jasno je da na ovaj meč Altinordu dolazi oslabljen i za očekivati je da kvota počne da pada. Svi su izgledi da će domaćin ovaj meč rešiti u svoju korist. Na poslednjih 5 međusobnih susreta tri je Adana rešila u svoju korist, i imali su još po jednu nerešenu i jedan poraz.

Ova utakmica čak nije loša ni za singl.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *