PametnoKladjenje
Analize
Dabl za danas – Kvota 2.10

Osasuna i CSMS danas moraju do pobede!

Osasuna danas mora do tri boda da bi obezbedila mesto u Plej-Ofu. Na njihovu sreću, gosti nisu previše motivisani i dosta su oslabljeni:

Osasuna: Manolín (7/0 m)

Hueska: Machís (37/9 f, najbolji strelac, suspendovan), Íñigo López (31/3 d), Valentín (14/1 d), González (16/2 m, national selection), Arruabarrena (16/1 f)

Osasuna v Hueska 1 @ 1,67

Temišvar v CSMS 2 @ 1,25

Ukupna kvota: 2,08

O ovom meču je već sve rečeno ovde.

Related Posts

7 Comments

 1. Zvjezdan

  Bilo bi lijepo da obavjestite osim timova koja liga, nije svako expert i nemoze svako znati koji su to timovi

 2. xray

  Pratim vas cijeli mjesec i moram reći da je sreća što vas nisam popratio i financijski,jer bi to bio totalni minus.Ne znam što je bilo gore,oslanjati se na informacije koje ste općenito izvukli ili one parove koje ste predlagali za koje moraš imat članarinu.Imate li kakav problem s ljudima s kojima surađujete(sjećam se nekih nadimaka tipa:Mare,Optimus,Oktopod….)?Da naglasim,upoznat sam da ovo nisu dojave,ali ovo su informacije koje vi prenosite sa službenih sajtova i vaša mišljenja o ishodu utakmica,pa s obzirom da puno pratite sport,i one priče iz “podzemlja” zanima me kako ste ovaj mjesec zadovoljni omjerom pogođenog i promašenog?Da li je ovo jednostavno bio loš mjesec ili je ovo možda vaš prosječan ili čak dobar mjesec?

  • Admin

   Informacije koje vam dajemo su uvek proverena, pošto se apsolutno svaka informacija proverava. Naravno nekad se te informacije od strane pojedinih trenera namerno plasiraju u medije, kako bi se zavarali protivnici, ali to su već stvari na koje mi ne možemo da utičemo.

   Što se tiče ovog meseca, užasno mali broj utakmica je bio na raspolaganju, samim tim i broj informacija. Kad bismo rekli da je ovaj mesec bio prosečan ili čak dobar bila bi nas sramota, tako da je svakako ovaj mesec jako loš. Mi smo dali sve od sebe da prikupimo informacije, ali je dosta neverovatnih rezultata došlo ovaj mesec, verujemo da ćete se složiti.

   • ZarkoNS

    I dalje ne odgovaras na pitanje. Gdje je Mare su Mare, Oktopod i Optimus?

 3. anagoran1

  brate,nemate stvarno pojma…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *