PametnoKladjenje
Prognoze
Dabl za danas

Dabl koji deluje sigurno, mada bi trebalo razmisliti i o kreativnijim igrama.

Nema mnogo utakmica, mnogo će novca biti samo na jednoj ili slično, tako da se malo plašimo, naročito kup utakmice. Ono što danas ne bi smelo da omane je sledeće:

Crvena Zvezda – Cedevita 1 @ 1,30

Siena – Teramo – 1 @ 1,60

Zvezda bi prosto morala da dobije Cedevitu dok Siena ne bi smela da ima problema protiv prepolovljenog Terama. Siena ima manjih kadrovskih problema, dok Teramo dolazi bez:

SS Siena: Vítor Saba (1/0 m), Opiela (11/0 m), Pellegrini (2/0 m), Bastoni (17/3 m, drugi strelac)

Teramo Calcio: Tonti (21/0 prvi golman), Caidi (16/1 d), Scipioni (20/2 d), Speranza (16/0 d), Amadio (18/1 m), Cruciani (4/1 m), Cenciarelli (19/0 m), Di Paolantonio (17/3 m), Forte (4/0 f), Petrella (21/6 f, najbolji strelac)

Jedino što nas ovde plaši to je činjenica da Siena igra kup i da će danas ogroman novac biti na ovoj utakmici, a znate i sami kako to ide…u kupu možeš namerno da odigraš nerešeno, pa da prođeš dalje…zato ne rizikujte previše. Ako gledamo realno, Zvezda bi morala Poluvreme/Kraj za 1,70, dok je kvota na Sienu Poluvreme/Kraj odlična, iako je rizik, čak negde i do 2,75.

Korisnici koji imaju aplikaciju našu aplikaciju za Android – The Punter su već dobili ove informacije vezane za povrede i suspenzije, ne čekajte i preuzmite je odmah, besplatna je! Preuzmite je sa Google Play OVDE.

Takođe, ne zaboravite da pratite našu Facebook stranu za sveže informacije i komentare.

Tag

Related Posts