PametnoKladjenje
Flash vesti
Da li će Lester večeras proslaviti titulu?

Da li će Lester večeras proslaviti titulu? Totehnem večeras igra protiv strašne tradicije!

Večeras je na programu londonski derbi, koji svi željno čekamo da počne. Neki da bi navijali za Totenhem, a neki da bi navijali protiv i da bi bili svedoci istorijskog uspeha modernog fudbala.

Lester je juče napravio veliki korak ka tituli protiv Mančester Junajteda, kome su takođe bodovi bili preko potrebni. Ali igrači Lestera su i pored veoma brzog primljenog gola, smogli snage i zaigrali kako znaju i vrlo brzo su izjednačili. U nastavku meča, Lester je igrao odlično i stvorio je dosta polušansi, sa druge strane Mančester ih je stistako konstantno i videlo se da baš žele pobedu.

Međutim odbrana Lestera, kao i fenomenalni golman Šmajhel su pokazali koliko su dobri i nisu dozvolili protivniku da postignu gol, svojim zalaganjem i hrabrom igrom su i pokazali zašto se nalaze na korak do titule.

Totehnem danas imao gotovo nemoguću misiju, da u londonskom derbiju odnese sva tri boda. Zašto to kažemo?

Totehnem igra odlično, takođe i zasluženo je na drugom mestu, međutim večeras će igrati protiv strašne statistike! Totehnem u međusobnim duelima sa Čelzijem je uradio sve, samo ih nije pobedio poslednjih 26 godina u gostima. Da dobro ste pročitali 26 godina.

OBAVEZNO POGLEDAJTE KO NEĆE VEČERAS MOĆI DA RAČUNA NA KOJE IGRAČE – pratite našu novu stranu sa povredama i suspenzijama koja se svakog dana ažurira.

FK-Celsi-FK-Totenhem1

Za koga ćete vi večeras navijati?

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *