PametnoKladjenje
Analize
Da li će Krajova u Evropu?

Mali paradoks se desio u rumunskom šampionatu. Retko se viđa situacija da neki tim iz plej-auta može u Evropu. Pa, očigledno može ukoliko vam je liga dovoljno slaba. Većina timova iz Plej-Ofa ne može da igra Euro Ligu jer nemaju…

Mali paradoks se desio u rumunskom šampionatu. Retko se viđa situacija da neki tim iz plej-auta može u Evropu. Pa, očigledno može ukoliko vam je liga dovoljno slaba. Većina timova iz Plej-Ofa ne može da igra Euro Ligu jer nemaju infrastrukturu/novac/licencu tako da se došlo do toga, po redosledu na tabeli, da će prvoplasirani iz Plej-Auta tj. Krajova ili CSMS ići u Evropu jer oni imaju licencu.

Proverili smo na njihovom sajtu, Krajovinom, oni definitivno imaju licencu i uradiće sve da ponovo igraju u tom takmičenju posle 16 godina. Iako je to Euro Liga, ipak je taj novac dosta veliki za rumunske klubove, kao i za naše. Izvor (Tri poena za Ligu Evrope): http://www.csuc.ro/ro/Trei-puncte-pentru-aerul-de-Europa-League/

Što se povreda i suspenzija tiče, ima par povreda i kod jednih i kod drugih, Temišvar će biti bez Gomis (1/0 f, suspended), Scutaru (23/0 d), O. Popescu (25/2 m), Belu (32/0 d), Fernando Llorente (31/1 m, ovo nije ONAJ Fernando Ljorente), Pedro Henrique (1/0 f), Nimely (6/1 f) , a Krajova bez: Madson (22/0 d, SUSP), Straton (11/0 Prvi golman), Acka (22/1 d), Kay (21/1 d).

Na prvom mestu, vidimo da Krajovi fale 3 standardna igrača odbrane, uključujući i golmana. Koliko je to relevantno za ovaj nivo takmičenja, videćemo večeras.

Kost u grlu kladioničarima može da predstavlja činjenica da se Temišvar grčevito bori za opstanak. Fali im dosta, ali je ipak moguće. Svakako, zbog nedostatka odbrane i kod jednih i kod drugih (i Temišvaru fale dva ključna igrača odbrane) ova utakmica miriše na golove. I na pobedu Krajove. Nekako, Winer 2, tj. Draw No Bet na Krajovu deluje kao najrealnija opcija i odlično plaća, čak 1.80. Posmatraćemo ovu utakmicu u toku dana, ali ono što je najbitnije je da znate da ne bi trebalo igrati na domaćina iako se bori za opstanak. Krajova takođe ima ogroman motiv, a i manje povreda. Rumunska liga je vrlo nepredvidiva.

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *