PametnoKladjenje
Flash vesti
Da li će danas favoriti opravdati očekivanja?

Juče nije bilo baš najbolje, posle savršene nedelje, Optimus je ponovo podbacio, pa smo obavili i razgovor sa njim…posle meseca u minusu, neće više biti premium, to je sigurno, ali jednostavno ne zadovoljava kriterijume stranice i to je to. Naravno,…

Juče nije bilo baš najbolje, posle savršene nedelje, Optimus je ponovo podbacio, pa smo obavili i razgovor sa njim…posle meseca u minusu, neće više biti premium, to je sigurno, ali jednostavno ne zadovoljava kriterijume stranice i to je to. Naravno, pružićemo mu šansu danas da se “izvuče”, pošto se loš niz svima dešava.

Oktopod je juče dao tri utakmice, Bate je prošao, ali Lens nije, to je bilo stvarno veliko iznenađenje, međutim treća utakmica se igra danas i ima jako dobre izglede da prođe i da bude u plusu. Danas će sigurno biti predloga Oktopoda, Mare već radi, a verovatno će biti i Maretingale. Ovo je jedan od onih dana kada stvarno ima mnogo, možda i previše izglednih utakmica, pa bi trebalo izbeći “zamke”.

Juče je Flora opravdala očekivanja u potpunost, glatka pobeda sa 6-0, a falio je samo jedan gol i za 7+.

Danas će biti dosta predloga za sutrašnje utakmice, što zbog kvota, što zbog očigledne činjenice da je sutra stvarno neradni dan. A i ima i toga da sutra ima stvarno “slasnih” utakmica.

Šta očekivati danas. Pre svega, pobedu Barse i 2+, ali nažalost kvota nije baš najsjajnija. Pazite se Darmštada i Ajntrahta, to je gradski derbi i Ajntraht sigurno neće prepustiti bodove. Njuka bije, grize i grebe već tri utakmice i danas im je sigurno dan odluke. Pobeda nije sigurna, ali će sigurno uraditi sve, pa i više od toga, da uzmu 3 boda protiv Palasa.

Danas imamo i Savršen H2H, pa da počnemo sa predlozima…

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *