PametnoKladjenje
Flash vesti
Da li će Barsa slaviti u Madridu?

Danas u ponudi ima dosta lepih utakmica, za oko naravno zapada ona u Madridu, gde Atletiko dočekuje Barselonu, a kvota na Barsu je fantastična, čak 2,30. Atletiko će morati da juri gol zaostatka i moraće da se otvori, pa verujemo…

Danas u ponudi ima dosta lepih utakmica, za oko naravno zapada ona u Madridu, gde Atletiko dočekuje Barselonu, a kvota na Barsu je fantastična, čak 2,30. Atletiko će morati da juri gol zaostatka i moraće da se otvori, pa verujemo da će Mesi, Nejmar i Suarez naći put do gola. Za one fudbalske romantičare koji veruju u pobedu Atletika reći ćemo samo da iako volite crveno-bele iz Madrida i Simeoneovu harizmu, morate biti realni…na poslednjih 10 susreta Barselone i Atletika, Atletiko je pobedio samo jednom. Barsa je pobedila čak sedam puta i dva puta je bilo nerešeno.

Izostanci za LŠ:

Atlético Madrid v FC Barcelona

Atlético Madrid: Fernando Torres (24/7 f, Suspendovan), Giménez (24/1 d), Tiago (13/1 m)

FC Barcelona: Mathieu (19/0 d), Vermaelen (10/1 d), Rafina (4/0 m), Vidal (9/0 m), Sandro (10/0 f)

SL Benfica v Bayern München

SL Benfica: Gaitán (21/1 m, neizvestan), Jonas (29/30 f, najbolji strelac), Júlio César (24/0 prvi golman), López (14/1 d), Santos (1/0 f)

Bayern München: Boateng (17/0 d), Badstuber (7/0 d), Benatia (9/1 d), Robben (15/4 m)

Vidimo da će Benfika večeras imati mnogo problema protiv Bajerna, faliće im fantastični Žonas koji je do sada postigao 30 golova, kao i golman Cezar. Gaitan je isto ogroman problem za Benfiku, ali je on i dalje neizvestan, dok Lopez nije, on sigurno neće igrati.

Meč koji je dosta interesantan danas mora biti i Lugano v Bazel gde očekujemo pobedu gostiju, ali se ne isplati rizikovati za malu kvotu, pa bismo pre odigrali na pobedu Bazela sa hendikepom koja plaća čak 2,50. Luganu očajnički treba povoljan rezultat iz ove utakmice, ali taj rezultat im je trebao i na poslednje dve kada su bukvalno uništeni sa 0-6 od Siona i 7-0 od Jang Bojsa. Verujemo da će danas proći nešto bolje od toga, ali da će svakako izgubiti.

I večeras se igra Kopa Libertadores, Ozi je sinoć dosta dobro analizirao utakmice, ali jednostavno nije imao sreće sa Hurakanom. Lepo je predvideo da će Strongestu biti jako teško iako je većina očekivala drugačije u prvoj utakmici koju je analizirao, ali Hurakan je trebalo da bude dosta sigurniji. Kada smo videli da su gosti dobili crveni karton u 20-om minutu mislili smo da sve ide kao po loju, naročito imajući u vidu frapantnu gol razliku gostiju 1-8. Ali…Hurakan prosto nije mogao da postigne gol protiv 9 igrača u svom šesnaestercu.

Ozi će se javiti nešto kasnije, pa će verovatno opet biti njegovog predloga. Večeras, tj. noćas će sajt biti u fazi renoviranja, novi server, kao i novi izgled, tako da se ne čudite ako malo okasnimo i sutra ujutru, sve će raditi i izgledati mnogo bolje. Čisto samo da napomenemo, neki su već počeli da uplaćuju za sledeći mesec jer uglavnom svima ističe negde oko 18.-20. To je dobro, i savetujemo svima da urade to dan ranije, nećete izgubiti ništa, samo vam dodajemo novih 30 dana na preostale. Jer će se verovatno desiti da svi čekaju kraj i onda uplaćuju i šalju nam poruke i mole da ih uključimo, a to sigurno nećemo moći u jednom danu, tako da, mislite dan-dva ranije…

Related Posts