PametnoKladjenje
Prognoze
Czech Republic v Turkey

Hoće li biti golova u Pragu?

Jako interesantna grupa, grupa u kojoj je Holandija trebalo da dominira postala je izvor afirmacije igrača iz Zemlje vatre i leda. Holanđani sigurno više nisu “leteći”, Turska im je polomila krila u prošlom kolu, a islanđani odavno “navukli na tanak led”.

Posle senzacionalne pobede u prošlom kolu, Turci putuju u Češku koja rasterećeno dočekuje holandskog dželata. Kvote su ogromne na bilo koji ishod, mada očekivano beležimo veliki pad kvote na “dvojku”. Razlog je jednostavan, Turska je u prošlom kolu pokazala karakter, a Česima je ova utakmica više za uigravanje i isprobavanje bivših kadeta. Oni su se odavno kvalifikovali i jedino što ova utakmica njima može da promeni je poziciju na tabeli, mada nije sigurno da će prva pozicija olakšati žreb, pogledajte samo timove koji se takmiče za treća mesta.

Što se Turske tiče, oni “jure” treće mesto uz želju da budu najbolji trećeplasirani tim. Od poslednjih 7 mečeva uspeli su da reše čak 5 u svoju korist i definitivno imaju imperativ pobede u ovom meču.

Da zaključimo, dvojka na ovom meču dobro plaća, naravno, daleko je od sigurice. Ono što se čini izvesnijim, to su golovi, obzirom da se čak 5 od poslednjih 7 utakmica koje su igrane u Češkoj završile sa tri ili više golova, a da se čak 5 od poslednjih 6 međusobnih susreta ova dva tima završilo sa tri ili više golova. Kvote su odlične, oko 2.85 na pobedu Turske i čak 2.10 za 3+. Definitivno vredi probati.

 

Tag

Related Posts