PametnoKladjenje
Prognoze
Crystal Palace vs Manchester City

PK misli da će ovde Mančester siti igrati na gol više i da će i iz ovog meča kao i iz prethodnih 4 otići uzdignute glave sa sva tri boda!

Kristal palas je prošle nedelje šokirao Čelzi i odneo sva tri boda pobedivši ih sa 2:1, dok je Mančester siti pobedio ponovo bez primljenog gola ekipu Vatforda sa 2:0.

Mančester siti je počeo sezonu perfektno, pobedio je u sva 4 meča, od kojih na dva nije primio ni gol, a jedan od njih je i bio sa ekipom Čelzija. Takođe, Kristal palas je sezonu započeo jako lepo , pobedivši na tri od četiri meča ova sezone, jedini meč koji su poraženi je od Arsenala autogolom.

Kristal palas je drugoplasirana ekipa sa 3 boda zaostatka nad Mančester stijem, tako da se može reći da je ova utakmica u neku ruku i derbi. Svoju šansu Kristl palas će trežiti u tome što je gotovo cela ekipa Mančester sitija igrala kvalifikacije za EURO 2016, tako da su se verovatno vratili umorni.

Kristal palas je u svim utakmicama postigao barem po gol, a uglavnom je davao 2 gola po meču sem u meču koji su i izgubli protiv Arsenala.

Mančester siti igra ne prikosnoveno i kod kuće i u gostima, odbrana im je izuzetno jaka dok sredina i napad savrseno sarađuju. Iskreno mislimo da su male šanse Kristal plasa na ovom meču.

Postoji verovatnoća da Kristal palas postigne gol na ovom meču, ali isto tako je izvesno da će i primiti barem jedan gol ako ne i više.

Međusobni susreti:

06.04.15 PRE Crystal Palace Manchester City 2 : 1
20.12.14 PRE Manchester City Crystal Palace 3 : 0
27.04.14 PRE Crystal Palace Manchester City 0 : 2
28.12.13 PRE Manchester City Crystal Palace 1 : 0

 

PK misli da će ovde Mančester siti igrati na gol više i da će i iz ovog meča kao i iz prethodnih 4 otići uzdignute glave sa sva tri boda!

Related Posts

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *