PametnoKladjenje
Prognoze
Crvena Zvezda ipak izneverila, ali profit nije izostao

Penal u 95-om minutu pokvario dan iz snova.

Kako je samo moglo da bude juče…koliko dobro…tako malo je falilo. Juče je svakako bio dosta profitabilan dan, prošao je Barton kao singl i dabl sa Bartonom i francuskom Crvenom Zvezdom na kojem su bili DRAW NO BET. Fortuna iz Sittarda je bila ta koja je juče donela odličan profit jer je kvota bila čak 5,25. Korisnici aplikacije su mogli da vide to pre svih, kao i za utakmicu koja se igra u Keniji danas u 12h. Kvota je isto bila 5.00 i zato smo je objavili još juče, danas je oko 1,90. Jong PSV nije prošao, mada je i kvota bila velika.

Opet se pokazalo da su INFORMACIJE kritične za profit! Dosta, baš dosta dobrih informacija, najpre za Fortunu za 5.25, a potom, nadamo se, i za Sony Sugar. Probali smo juče i jedan “LONG SHOT” za kvote 15 i 17 u Jordanskoj ligi, ali nije prošlo, domaćin je uistinu vodio na poluvremenu kao i pet puta za redom do sada, ali se šesti put uzastopno nije završilo nerešenim ishodom već pobedom domaćina od 2-0.

Rezultati u FR 2 su juče manje više bili katastrofalni, samo jedna pobeda domaćina, dosta sumnjivih utakmica, o jednoj se i dosta pričalo ovde i možemo reći da su korisnici bili apsolutno u pravu. Francuska Crvena Zvezda nas je juče realno zeznula, naročito ako se uzme u obzir da je njihov odbrambeni igrač napravio penal u 95. minutu i time je utakmica završena 2-2. Pokušali smo da nađemo snimak te amebe na netu ali za sada još uvek nismo uspeli, ako neko ima neka okači na našu stranicu na fejsu, mnooooogo nas zanima kako je taj lik to uradio. Ko je gledao, verovatno zna, da li je to ovaj lik?

Šalu na stranu, informacije već pristižu, neke su stigle odavno, malo sada to kategorizujemo pa ćemo objaviti. Danas ima mnogo vrućih utakmica, mnogo više nego juče, mi ćemo to svakako podeliti sa vama i potruditi se da u finalu odaberemo one koje neće napraviti penal u 95. minutu. Skinite aplikaciju obavezno da biste uvek bili u toku. Možete da kliknete ovde ili da idete na Google Play i ukucate “The Punter”. Zamolili bismo i one koje su skinuli da je ocene i ispoštuju trud našeg programera VOLONTERA. Kao što znate, apsolutno sve je besplatno, a rejting aplikacije je bitan da bismo sve održali besplatnim i dalje. Tako da, ne budite lenji, ocenite, to vam je dva klika. Ocenite sa peticom naravno 😉 Ima za dva dana preko 1000 downloada, a samo 80 ocena, pa bi bilo lepo da potrošite malo vremena, jedno 3 sekunde i ocenite je.

Svi su ocenili aplikaciju sa čistom peticom, ima samo tri četvorke, pa bilo lepo da i oni te ocene povećaju, čisto eto…sve je besplatno i informacije su odlične, kolega se baš trudio, tako da…budite kolegijalni. 😉

Tag

Related Posts