PametnoKladjenje
Flash vesti
Corinthians Paulista – CA Linense

Bitno obaveštenje u vezi ove utakmice, zbog umora igrača Korintiansa, odmaraće se skoro ceo tim. Oni igraju večeras iako su pre samo dva dana igrali u Kopa Libertadores i pobedili. Ta im je utakmica bila bitnija, a trener je rekao…

Bitno obaveštenje u vezi ove utakmice, zbog umora igrača Korintiansa, odmaraće se skoro ceo tim. Oni igraju večeras iako su pre samo dva dana igrali u Kopa Libertadores i pobedili. Ta im je utakmica bila bitnija, a trener je rekao da večeras prosto mora malo da kombinuje jer su ionako već prvi u grupi. Izjavio je i da će verovatno igrati samo 3 igrača koja su igrala pre dva dana.

Sad, Linense-u je pobeda neophodna, a kvota je čak 7 na pobedu gostiju. Pošto smo već imali iskustva sa Brazilcima, neprijatnog, ovde ne bi trebalo mnogo rizikovati. Činjenica je da će se igrači stvarno odmarati jer nije ni realno da igraju utakmicu posle samo dva dana. Činjenica je i da Korintiansu pobeda ne treba, ali Linenseu treba. A činjenica je i da je Korintians bolji tim. Ali kvota je toliko velika, da se isplati igrati duplu šansu ili +1 hendikep na goste.

Related Posts