PametnoKladjenje
Prognoze
CL: The Strongest v Trujillanos

Jako interesantna utakmica u Kopa Libertadores, igra se u sredu 02.03.

Sutra se igra utakmica u Kupu Libertadores – The Strongest v Trujillanos i definitivno upada u oči. Pre svega, Strongest je veliki favorit ovde, tu nema dileme, a posebno se ističe njihova jako dobra igra kod kuće.

strongest

Kao što vidite, kod kuće igraju jako dobro, samo 3 poraza za godinu dana i verovatno se pitate, odakle toliko dobra forma? Da napomenemo, oni su u prvenstvu trenutno četvrti, ali ih od drugog mesta deli samo jedan bod, dok četiri od prvog. Sad, pitate se, očigledno su jedni od najboljih domaćina na svetu. I jesu. Zbog navijača? Sigurno, imaju mnogo navijača i stadion im je uvek pun. Vrednost njihovog tima na tržištu je oko 2,80 miliona evra što je prilično mnogo za Boliviju, najvredniji je naravno Bolivar sa 5,8 miliona, dok je vrednost gostiju, tj. Trujilanosa tričavih 600 000 eur. Ali ima tu još nešto, mnogo interesantnije od toga. Zbog čega ih je tako đavolski teško pobediti na domaćem terenu? Imaju dva poraza od dva najbolja tima u ligi, Bolivara i Vilstermana. Pa, prosto, jer im se teren nalazi na 3600m nadmorske visine. Ko god dođe, makar i da je bolji, ne može da diše ukoliko nije naviknut. A gosti nikako nisu, dolaze iz Karakasa, sa 900m nadmorske visine.

Pored toga što su gosti daleko slabiji tim, verujemo da će nadmorska visina slomiti i njih kao i većinu pre njih, tako da savetujemo igru hendikepa, i to -1 na Strongest za kvotu 1,85.

The Strongest v Trujillanos -> Home Win Handicap -1 @8 1,85

Tag

Related Posts