PametnoKladjenje
Prognoze
CHL: Roma – Real Madrid

Real pred crnom tradicijom starom 30 godina.

Večeras Roma dočekuje Real iz Madrida i imaće jako teško veče. Svi znamo da Romi baš i ne ide kada je domaćin jakim timovima u Rimu i da obično prime 2-6 golova, u zavisnosti od kvaliteta protivnika. Bilo je tu teških poraza u poslednje dve godine, na primer od Bajerna 1-7, od Sitija su ispali prošle godine sa 0-2 u Rimu, pa ove godine 6-1 od Barse u gostima, pa 4-4 sa Bajerom u gostima, poraz od 3-2 od BATE-a…Prosto, umeju da se “otvore” i onda krene lavina. Roma je ove godine u grupnoj fazi primila čak 16 golova, a prošle godine 14, što je za svaki respekt, ali njihovih protivnika.

A večeras, pa večeras će im biti za nijansu teže. Večeras moraju da igraju bez Torosidisa (11/0 D) i Giembera (6/0 D), fale im i Ponse, Kapradosi i Strutman, ali oni ove sezoni nisu odigrali nijedan meč pa i nisu hendikep. Prodali su Žervinja, Iturbea, Dumbiu i Ešlija Kola, a doveli Gersona, Falka i El Šaravija iz Milana.

Real takođe ima hendikep jer su povređeni Pepe (13/0 D), Marselo (20/2 D) i Bejl (15/13). Madrid večeras igra protiv crne tradicije, a to je da nisu izbacili italijanski klub iz LŠ još od 1987. godine. Zidan je rekao da želi da prekine tu crnu tradiciju, naravno, kao i da je srećan jer će u Rim doputovati 1200 navijača Madrida.

Real je u grupnoj fazi postigao 19 golova i deluje da će postići par golova i večeras. Obzirom da su ih do sada izbacivali Milan 89.-92. kada su Leteći Holanđani harali Evropom, kao i Juventus posle toga, definitivno sada imaju najlakši posao u poslednjih 30 godina. Roma teško da je orah koji je teško slomiti, tako da i mi očekujemo prekid tradicije od 30 godina.

Definitino očekujemo par golova ovde, Romina odbrana je krhka, a ako se otvori utakmica može da dođe i do lavine. Naravno, Real je apsolutni favorit, Zidan je doneo lepršavu igru i verujemo da će demonstrirati lep fudbal i večeras. Na osnovu svega navedenog, 2&3+ deluje prilično realno, a i odlično plaća, čak 2,60.

Napravili smo i softver koji ćemo demonstrirati danas, videćete da je jako interesantan, uključuje kompletnu statistiku, kao i otežavajuće okolnosti za neki tim, na primer povrede i izostanci bitnih igrača. Štelovali smo kriterijume već dva meseca, pa ćemo danas okačiti i predloge softvera.

 

 

Tag

Related Posts