PametnoKladjenje
Flash vesti
Chelsea vs Dynamo Kiev

Ne kladi se na Engleze! Sem kada igraju kod kuće. I zovu se Čelzi. Protiv Dinama iz Kijeva. I kvota je 1.75.

Po ko zna koji put počinjemo članak rečenicom, mora Čelzi, obrukao se Čelzi, Čelzi ovo, Čelzi ono…uglavnom sve loše. I jeste. Opet su isprašeni tokom vikenda, čak 1-3 od Liverpula. Istina, falilo je i malo sreće, glup crveni karton…Nije Liverpul u toj utakmici nikako bio bolji za 3-1, ali otvorilo se pred kraj.

Šta reći, opet…Na Čelzi sa razlogom kvota 1.75, da se ova utakmica igra prošle sezone, kvota na Čelzi bi bila 1.15 ili 1.20, iako ima isti sastav. Mora jednom i Čelziju da krene, mora neko kad tad da plati. Igraju kod kuće i bruka u ovoj utakmici bi verovatno rešila Murinja daljih obaveza u Čelziju. Abramovič nije poznat kao strpljiv gazda, a sigurni smo da je ruskom bogatašu poslednje što bi želeo da – izgubi od ukrajinskog tima. Bruka u ovom meču bi definitivno zapečatila sudbinu Murinju, a nije isključeno i nekome od igrača.

Na kraju krajeva, igraju kod kuće, primaju platu od 200 000 funti nedeljno, prosto je nedopustivo ovo što se dešava.

Sad, mi stvarno verujemo da će pre ili kasnije neko platiti za sve. Dinamo nije jak tim, imaju najmanje primljenih golova, tj. statistički najboljeg golmana u Evropi, ali budimo realni, to i nije tako teško ako u ukrajinskoj ligi braniš za Dinamo iz Kijeva tako da to ne uzimamo u obzir kao relevantnu činjenicu.

Naš savet je, naravno, odigrati čistog keca, jer je sve drugo nezamislivo kao ishod. Dinamo je uvek loše prolazio u Engleskoj i ima skor 0-2-10. Verujemo da će večeras zabeležiti i jedanaesti poraz. Realno, Čelzi ima takve igrače da može da samelje Dinamo. Realno, Dinamo dolazi na 0-0, a to je najgore protiv ovakvog tima. Realno, Čelzi igra kod kuće protiv Dinama iz Kijeva za 1.75, kako to ne odigrati, ako ništa, zbog kvote.

A pošto verujemo da će neko morati da “plati” seriju loših rezultata, probajte i sa 1&3+ za kvotu 2.70.

Tag

Related Posts