PametnoKladjenje
Prognoze
Chelsea v Aston Villa

Da li je vreme? Da li su se zvezde poređale? Murinjo najzad na raspolaganju ima kompletan tim.

Šta reći, blam za blamom Čelzija, bljesnu na sekund pa se ugase i bude još gore nego što je bilo. Šta će biti danas? Mislimo da su danas zvezde najzad naklonjene Murinju. Odbrana Čelzija odavno nije bila gora, primali su golove od koga god su stigli. A što je današnji dan tako poseban? Pa, kao prvo, Aston Vila je totalni raspad od tima i u većim problemima nego što je bio Čelzi tokom prethodnih utakmica. Sa četiri poraza za redom putuju u London, ali komotno su mogli i kombijem. Spisak povređenih igrača je neverovatan, čak osmorica među kojima i nekoliko njihovih najboljih igrača. Umesto da ulažu u stadion, bolje da ulažu u bolnicu ili stacionar pored stadiona jer ovo je boljka koja Vilu prati već jako dugo, a izgleda da će im ove sezone najzad doći glave jer su pobedili samo jednom, u prvom kolu ove sezone.

Sa druge strane, kada kažemo da su se Murinju zvezde poređale, baš to i mislimo, jer se u tim vraćaju Fabregas i Dijego Košta. Takođe, očekuje se i nastup Pedra i Azara, koji će biti potpomognuti Matićem i Vilianom. U odbrani će definitivno faliti Bane Ivanović što i nije neki hendikep, čak šta više…

Što se ostalih trivia tiče, tu nalazimo i da Murinjo nikada nije izgubio dve utakmice kod kuće za redom u PL.

Verovali ili ne, Čelzi je na 7 od 8 utakmica primio barem 2 gola, ali Vila nije prošla bez primljenog gola na Stamford Bridžu još od daleke 1998. godine, a primila je čak 30 golova u poslednjih 8 gostovanja Čelziju.

Mi čvrsto verujemo da će tako biti i danas i da će ih Čelzi bukvalno “unerediti”.  Mislimo da je došlo vreme za naplatu, a Vila dolazi kao poručena za tako nešto. Ako se ne desi nešto preterano dramatično (crveni karton ili auto gol) ovo bi morala da bude hendikep pobeda Čelzija. Murinjo zna da nema više šale, ne sme da čuva jedan gol razlike jer uvek postoji mogućnost da ga krhka odbrana primi. Verujemo da će zato danas Čelzi ostvariti ubedljivu pobedu, možda čak i bez primljenog gola. Takođe, očekujemo i dobru igru Azara, a verovatno i gol. Naš prvi izbor je pobeda sa hendikepom koja plaća solidnih 1.9.

Related Posts